Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Nezapomenutelný zážitek jako svatební dar

2012-07-09.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební dary/Nezapomenutelný zážitek jako svatební dar

Pokud hledáte inspiraci na originální svatební dar, tento článek vám jistě nějaké nápady přinese.

Allegria – Firma na zážitky s.r.o. je společnost, která je průkopníkem trhu se zážitky v Česku i na Slovensku a stala se leaderem v této oblasti. Ve všech krajích ČR nabízí přes 500 zážitků a na rozšíření nabídky zážitků v regionech neustále pracuje.

Pokud si nevíte rady se svatebním darem a hledáte inspiraci, pak je to právě Allegria, kdo nabízí opravdu originální řešení skutečně pro každého! Z nabídky zážitků si 100% vybere každý. Samozřejmě, že zážitky nemusí být využívány pouze jako svatební dary, ale ať už zážitek využijete k vlastní potěše nebo jej darujete, je jisté, že se stane nezapomenutelným a originálním.

Zážitek jako svatební dar

Dopřejte nezapomenutelné chvíle Vašim blízkým – darujte jim zážitek jako svatební dar a ukažte jim, jak moc si jich vážíte, jak moc je máte rádi! V nabídce naleznete zážitky jako dárky k mnoha různým příležitostem a se zaměřením do kategorií. Máte rádi adrenalin? Rádi aktivně odpočíváte nebo si spíš dopřejete relaxaci a wellness procedúry? Allegria uspokojí i toho nejnáročnějšího klienta.

Líbánky

Svatební dar – Líbánky na zámku

Jako ochutnávku zážitků pro novomanžele bychom rádi uvedli Líbánky na zámku, kde si nevěsta i ženich dopřejí luxusní ubytování v zámeckém hotelu Štekl. Dýchne na ně historie a zároveň si společně budou užívat například wellness a relaxační procedúry. Romantika u večeře při svíčkách jen umocní skvostnou atmosféru zámeckého prostředí.

Zámecký pokoj

Svatební dar – Indoor Skydiving

Mají novomanželé raději adrenalin? Pak je jistě nadchne Indoor Skydiving pro dva, kde bok po boku zažijí na vlastní kůži omamný pocit z volného pádu i bez padáku na zádech. Jedinečný zážitek v první Skydive Aréně v ČR a východní Evropě je zážitek, na který nezapomenou!

Zážitků nejen pro novomanžele nabízí Allegria opravdu mnoho a nemusíte se bát, že byste v nabídce neobjevili nic, čím byste potěšili a překvapili. Buďte originální, darujte zážitek … dárek na celý život.

  • Líbánky

    Líbánky

  • Novomanželé v parku

    Novomanželé v parku

  • Wellness pobyt

    Wellness pobyt

  • Wellness pobyt

    Wellness pobyt

  • Plavba na lodi

    Plavba na lodi

  • Líbánky na zámku

    Líbánky na zámku

  • Zámecký pokoj

    Zámecký pokoj

  • Zámecký pokoj

    Zámecký pokoj

  • Indoor Skydiving

    Indoor Skydiving

  • Indoor Skydiving

    Indoor Skydiving

  1. Líbánky
  2. Novomanželé v parku
  3. Wellness pobyt
  4. Wellness pobyt
  5. Plavba na lodi
  6. Líbánky na zámku
  7. Zámecký pokoj
  8. Zámecký pokoj
  9. Indoor Skydiving
  10. Indoor Skydiving
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz