Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Zavítejte na exkluzivní a největší profesionální svatební veletrh v Brně na ploše dvou tisíc metrů čtverečních.

SVATEBNÍ SHOW 2013
26.-27. LEDNA 2013
WANNIECK GALLERY, BRNO

Svatební SHOW Brno

Srdečně Vás zveme na třetí ročník velkolepé Svatební SHOW 2013 Brno.

Svatební SHOW je veletrh nové kategorie, který pro Vás pořádá svatební agentura Naïve s.r.o.

Je určen všem zamilovaným a naším cílem je představit něco nového, ale přitom tradičně doplněného o ucelenou nabídku produktů a služeb týkajících se jedné z nejvýznamnějších životních událostí – svatby.

Svatební SHOW se uskuteční ve Wannieck Gallery, Ve Vaňkovce 2, 602 00, Brno v sobotu 26.1.2013 10:00-18:00 a v neděli 27.1.2013 10:00-17:00
V reprezentativním prostředí Wannieck gallery Vám naši vystavovatelé nabídnou vše, co souvisí se svatbou a inspirací pro slavnostní den. Svatební šaty, prstýnky, pánské obleky, obuv, spodní prádlo, květiny, šperky, bižuterii, foto a video, limuzíny, hudbu, vizážisty, make up a hair stylisty, svatební oznámení, dekorace a výzdobu, místa pro svatební obřad a hostinu, a hlavně bohatou zábavu.

Módní přehlídky se zúčastní Monika Žídková – Miss ČR 1995 a Miss Europe.

Z kategorie zábavy Vám představíme bohatý doprovodný program, ale především jedinečnou příležitost prožít reality show – naší soutěž o SVATBU ZDARMA.

• Velká soutěž o svatbu snů, kde můžou zájemci vyhrát svatbu úplně ZDARMA – Vítězný pár snoubenců získá svatbu zcela ZDARMA
• Losování bohaté svatební tomboly – výtěžek bude věnován a předán na podporu nadačního fondu NIKÉ

Při příchodu do Wannieck Gallery pro vás bude připraveno uvítací místo, kde si zakoupíte vstupenku v hodnotě 100,-Kč. Dostanete identifikační náramek, který můžete využívat po oba dva dny veletrhu. V ceně je zahrnut vstup do veškerých prostor veletrhu, na přehlídky a na bohatý program – velkolepou show. Také obdržíte tištěného průvodce, kde naleznete popisy všech vystavovatelů a partnerů.

Více informací:

www.svatebnishow.cz

  • Svatební SHOW Brno

    Svatební SHOW Brno

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz