Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební výstava 8.-10.března 2013

2012-12-20.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Svatební výstava na Černé louce nabídne vše pro uspořádání dokonalé svatby.

Ti, kteří hledají vše pro svoji svatbu nebo se chtějí jen inspirovat, by neměli chybět ve dnech 8. – 10. března 2013 na Výstavišti Černá louka na svatební výstavě SVATBA.

Již popáté se na Černé louce představí odborníci ve svatebním oboru zajišťující všechny služby potřebné k uspořádání svatby podle Vašich představ. Výstavu bude provázet řada atraktivních přehlídek svatební a společenské módy. K vidění budou kolekce snubních prstenů nejrůznějších designů, ukázky vázání svatebních kytic, svatebního líčení a účesů, stylově prostřené tabule se svatebními dorty, koláčky a mnoho dalšího. Na jednom místě tak získáte přehled v aktuálních svatebních trendech. A pozor! Bude se soutěžit o opravdu atraktivní ceny – o svatbu a dovolenou snů a mnoho dalších cen.

Svatební výstava SVATBA

Navíc, na rozdíl od ostatních svatebních výstav a veletrhů na Ostravsku má výstava SVATBA na Výstavišti Černá louka Ostrava jedinečnou výhodu velkého prostoru, nejen pro prezentaci vystavovatelů, ale také pro návštěvníky, kteří mají k dispozici kabinky ke zkoušení modelů svatebních, společenských šatů a svatebních obleků. Ty si zájemci mohou ihned po vyzkoušení zakoupit.

Na výstavě si můžete i příjemně odpočinout a pochutnat na dortech v cukrárně oblíbené značky. Současně s výstavou SVATBA probíhají výstavy cestovního ruchu DOVOLENÁ a REGION, LÁZEŇSTVÍ a letos nově i OSTRASVKÝ KNIŽNÍ VELETRH. Přijďte se podívat a kromě svatby si vybrat třeba svatební cestu nebo knížku. Těšíme se na Vás!

Další informace týkající se výstavy:
Otevírací doba:
8.3. – 9.3.2013 10:00 – 18:00 hodin
10.3.2013 10:00 – 16:00 hodin

Cena vstupného:
Dospělí 70,- Kč
Důchodci, děti, studenti, ZTP 50,- Kč

Více informací o výstavě SVATBA.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz