Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatby v hotelu ARIA 4. a 6. dubna 2013

2013-03-22.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Hotel ARIA byl zvolen Luxusním svatebním místem roku 2012.

Hudbou inspirovaný hotel ARIA má 51 pokojů a apartmá a vzdává hold velkým skladatelům a hudebním umělcům všech dob. Hotel má čtyři patra a každé z nich je zasvěceno jinému hudebnímu stylu. Zastoupeny jsou zde nevýraznější hudební žánry spolu s jejich nejslavnějšími představiteli.

Hotel ARIA je také nádherným místem pro svatbu, líbánky či výročí svatby. Nejen díky své jedinečné poloze v těsném sousedství unikátní kaskádovité Vrtbovské zahrady, ale také díky vysokému standardu služeb byl hotel v roce 2012 vyhlášen nejluxusnějším místem pro svatbu v České republice.

V hotelu je Vám k dispozici specializovaná svatební koordinátorka, která zorganizuje Váš svatební den takzvaně od A do Z – obřadem počínaje a svatební hostinou konče. Pohádkovou svatbu na míru včetně ubytování pro svatební hosty a elegantní recepce v hotelové restauraci CODA může vylepšit už jen přítomnost hudební ředitelky hotelu, která zajistí hudební produkci i program svatebního dne na špičkové úrovni.

Pokud plánujete svatbu v menším rodinném kruhu a netrváte na obřadu ve Vrtbovské zahradě, pak je zde jedinečná příležitost využít střešní terasu hotelu. Tu lze využít i na následnou slavnostní hostinu. Byla by totiž škoda upřít si nádherný výhled na všechny skvosty, které Praha nabízí – Hradčany, Petřín, mostecké věže, Národní divadlo a především chrám svatého Mikuláše, který jako by byl odsud na dotek!

Svatební dny v hotelu ARIA

Díky zkušenému, kreativnímu a školenému personálu si budoucí novomanželé nemusí lámat hlavu se sestavením svatebního menu, květinovým aranžmá ani sháněním fotografa – hoteloví zaměstnanci se postarají o veškeré detaily.

Jednou ročně (obvykle v měsíci dubnu) se v hotelu koná také specializovaný „Svatební den otevřených dveří“. V tyto dny mají nevěsty jedinečnou příležitost prohlédnout si prostory hotelu i zahrad včetně pokojů a zmíněné střešní terasy. Přítomna je obvykle také hotelová svatební koordinátorka, šéfkuchař a hudební ředitelka. Své požadavky tedy můžete projednat přímo na místě.

Pokud toužíte po opravdu nezapomenutelném dni, kdy si řeknete své „ano“, svěřte se do rukou odborníků. Hudební hotel ARIA promění Vaše manželství v harmonickou melodii!

“Dobrý den,
moc Vás zdravím! Jsem momentálně vláčena pracovním výkonem.
Tak mi zbývají jen krásné vzpomínky na svatbu, která díky Vám a celému personálu Aria hotel byla opravdu jedinečná!!!!”Eliška

Hotel ARIA byl zvolen nejluxusnějším svatebním místem roku 2012

ARIA HOTEL
Tržiště 9
118 00 Praha 1
www.aria.cz
www.codarestaurant.cz

  • Svatební dny v hotelu ARIA novomanželé

    Svatební dny v hotelu ARIA novomanželé

  • Svatební dny v hotelu ARIA tabule

    Svatební dny v hotelu ARIA tabule

  1. Svatební dny v hotelu ARIA novomanželé
  2. Svatební dny v hotelu ARIA tabule
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz