Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

9. ročník Svatebního veletrhu 2014 – Ostrava se již blíží!

2014-01-13.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/9. ročník Svatebního veletrhu 2014 – Ostrava se již blíží!

Vás všechny zveme během lednového víkendu 18. – 19. 1. 2014 do prostor Clarion Congress hotelu na další ročník tradičního svatebního veletrhu v Ostravě.

Chystáte v letošním roce svatbu? Malou nebo velkou? Jste nevěsta, ženich, rodiče nebo prarodiče snoubenců? Nebo jen tak rádi obdivujete, co je ve svatebním světě nového?

Vás všechny zveme během lednového víkendu 18. – 19. 1. 2014 do prostor Clarion Congress hotelu na další ročník tradičního svatebního veletrhu v Ostravě.

Svatební veletrh Ostrava

Proč tradiční veletrh? Jedná se o devátý ročník veletrhu, který vznikl v době, kdy se v Ostravě žádná podobná akce nekonala. Již ve svých počátcích nabízel širokou oblast služeb pro přípravu tak krásné události, jako svatba bezesporu je. Ať už malá s několika nejbližšími lidmi či ta s desítkami pozvaných hostů.

Najdete zde vše pro svůj den „D“. Od šatů, závojů, šperků přes boty, spodní prádlo až po kosmetiku, kadeřnictví, fotografy, atp. Čekají na Vás nové módní trendy pro rok 2014 – 2015, můžete se inspirovat výzdobou slavnostních tabulí, nabídkou svatebního menu, vybrat z množství svatebních oznámení a pozvánek. Jednotlivé výrobky si zde můžete také zajednat nebo přímo zakoupit, a to i za veletržní ceny.

Nevěsta a družička

Chvíle vybírání a rozhodování Vám zpříjemní bohatý doprovodný program, v němž se můžete nechat okouzlit krásnými modely svatebních šatů a půvabem modelek, ukázkou vazby svatebních kytic, barmanskou a cukrářskou show a dalšími vystoupeními. V neposlední řadě na Vás čeká také losování o ceny v celkové hodnotě 50.000,-Kč věnované partnery akce a vystavovateli.

Také vystavovatelé u jednotlivých stánků mají pro Vás připraveno nějaké překvapení, ať už je to líčení, česání, fotografování návštěvníků profesionály či ochutnávka cukroví.

Nabídka bude stejně jako každý rok široká, proto neváhejte a přijďte se podívat a nabrat inspiraci pro svůj svatební den.

Více informací na www.svatebni-akce.cz

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz