Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební veletrh Svatba Nanečisto a Móda 2015

I letos vás zveme na již 6. ročník Svatba Nanečisto a Móda 2015

2015-01-28.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Svatební veletrh Svatba Nanečisto a Móda 2015

I letos vás zveme na již 6. ročník Svatba Nanečisto a Móda 2015

Letos je pro vás připraven již 6. ročník přehlídky svatebních a společenských služeb SVATBA NANEČISTO A MÓDA 2015. Velkou změnou pro tento rok je počet veletrhů. Nebude pouze jeden a to v Přerově, ale budou hned 3 – 13. – 15. 2. v Olomouci, 14. 10. v Přerově, 17. 11. v Napajedlích. Takže každý si přijde na své.

Svatba nanečisto v Olomouci je tedy 13. – 15. 2. 2015, denně od 10 do 18 hodin (v neděli do 17 hod). Akce je rozdělena do dvou částí. Část výstavní, kde budou vystavovat své služby různé firmy a část programovou, kde bude celý den probíhat doprovodný program jako například módní přehlídky, vystoupení, rozhovory a další.

Svatba Nanečisto

Je pro vás připraveno mnoho vystavovatelů

I letos je již přihlášeno několik desítek firem, které vás chtějí oslovit svojí nabídkou jako například – svatební a společenské salóny, butiky, kadeřnictví, kosmetická studia, kameramani, fotografové, cukráři a dortaři, restaurace, cateringové firmy, vinaři, koktejly, svatební oznámení, snubní prsteny, svatební dekorace a doplňky včetně naaranžovaných tabulí, ohňostroje, květináři, zdravá výživa a fitness, hudebníci a DJ, automobily a mnoho dalších, kteří nejen se svatbami a společenskými akcemi souvisí.

A na co dalšího se můžete těšit?

Především můžete shlédnout aktuální módní trendy ve všech odvětvích. Na přehlídkových molech se můžete inspirovat aktuálními módními trendy v oblasti svatebních a společenských šatů, pánské a dětské módy a také své novinky předvedou módní butiky.

Hlavním hostem celé akce je Miss 2014 GABRIELA FRANKOVÁ, která se vám představí na přehlídkovém mole. Přehlídky budou doplněny vystoupením hudebníků a dalších a z rozhovorů s firmami se dozvíte, jak nejlépe a nejlevněji zařídit vaši svatbu či oslavu.

Je pro vás připravena i soutěž

Během dne vám představí nevěsty nanečisto, které si mohou vyzkoušet, jak by ve svatební den mohly vypadat. A na závěr vylosujeme výherce SVATBY ZDARMA! Věříme, že opravdu každý si přijde na své.

Bližší informace ohledně programu celé akce naleznete na konci ledna 2015 na našich nových stránkách www.svatbananecisto.cz.

  • Svatba Nanečisto

    Svatba Nanečisto

  • Svatba Nanečisto letáček

    Svatba Nanečisto letáček

  • Módní přehlídka

  1. Svatba Nanečisto
  2. Svatba Nanečisto letáček
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz