Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

SVATBA se stala knižním bestsellerem

Víte, že i kniha vám pomůže s plánováním svatby? Má jednoduchý a výstižný název - Svatba.

2015-04-13.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Víte, že i kniha vám pomůže s plánováním svatby? Má jednoduchý a výstižný název – Svatba.

Víte, že i kniha vám pomůže s plánováním svatby? Má jednoduchý a výstižný název – SVATBA. Sepsala ji Markéta Fryčová, která má dvacetiletou praxi s plánováním svateb.


Autorka si napsáním knihy SVATBA splnila sen. Svou knihou vám pomůže splnit ten váš.


Knížka Svatba

Radu hledejte u vás v knihovně

Na internetu je možné najít spousty dostupných materiálů na téma svatba. Kromě odborných webových portálů existují i internetové diskuze, kde si nevěsty radí. Problém je ale v tom, že čtení takových diskuzí je časově náročné a mnohdy nepřinese výsledky. Na internet může napsat kdokoli cokoli.

A navíc, kniha vám zůstane. Bude na vašem nočním stolku, v obývacím pokoji nebo v knihovně. Nikdy nezapomenete, kam jste jí v počítači uložili, nebo zda jste jí náhodou nesmazali.

Také starší generace nemají kladný vztah k moderním technologiím. Především maminky ocení, když jim přímo v knize například ukážete krajkový detail, který nesmí na vašich šatech chybět. Tahle kniha bude bestsellerem vaší domácí knihovny.

Markéta Fryčová

Naučte se pravidla pro plánování

Kniha ve 166 stranách nabízí inspiraci i praktické rady. Vše je rozdělené do tematických kapitol. Kromě obecných informací zde najdete důležité detaily, reálné ceny a rozměry.

Jak najít ideální kombinaci výstřihu, vedení linie pasu a střihu sukně svatebních šatů? Díky ilustračním obrázkům dostanete lepší představu, jaké jsou možnosti. Sama budete překvapená, kolik existuje typů svatebních šatů.

.

“Vůně pravé knihy vás nikdy neomrzí.”

Svatební plánovač

Neopomeňte kapitolu „Svatební plánovač“, která je sice zařazena na závěr, ale věřte, že si jí budete pročítat často. Připraví vás na to, že se pro jeden vydařený den musí začít plánovat zhruba rok dopředu. Pokud se budete držet kalendáře, určitě na nic nezapomenete a organizování půjde hladce.


Kniha Svatba vás vyjde na necelých čtyři sta korun. A lze ji koupit i v elektronickém knihkupectví » KOSMAS «.


Kniha Svatba

A kdo je autorkou knihy SVATBA?

A pokud vás zajímá, kdo je autorka knihy nebo zda může i vám naplánovat svatbu snů, podívejte se na obrázek níže (určitě ji jednoduše poznáte) nebo si rovnou prohlédněte její stránky Wedding design.

  • Nevěsta

    Nevěsta

  • Ilustrační foto

    Ilustrační foto

  • Svatební boty

    Svatební boty

  • Kniha Svatba

    Kniha Svatba

  • Markéta Fryčová

    Markéta Fryčová

  • Knížka Svatba

    Knížka Svatba

  1. Nevěsta
  2. Ilustrační foto
  3. Svatební boty
  4. Kniha Svatba
  5. Markéta Fryčová
  6. Knížka Svatba
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz