Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

3 tipy jak na svatbě ušetřit

Plánujete svatbu ale nemáte moc peněz nebo nechcete mít drahou svatbu? Máme pro vás 3 tipy jak na svatbě ušetřit.

2016-03-07.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Plánujete svatbu ale nemáte moc peněz, nebo nechcete mít drahou svatbu? Máme pro vás 3 tipy jak na svatbě ušetřit.

Naplánovat svatbu podle svých představ a neutratit na tom celoživotní úspory se může zdát jako nadlidský úkol. Sladit dokonalé místo, hostinu a téma svatby se všemi nejmenšími detaily ve výzdobě dnes opravdu něco stojí. Ale stojí to právě tolik, kolik si stanovíte.

Jak vám často klademe na srdce – při plánování svatby záleží opravdu jen na vaší představě, a proto by byla škoda vypouštět položky, které moc chcete, ale nemůžete si je dovolit. Důležité je vědět, kde se dá ušetřit a znát fígle, kde co sehnat.

Slevosvatba - e-shop pro ty, kteří chtějí ušetřit

Chytré řešení, jak se dá svatební rozpočet stáhnout, zní prostě: VŠECHNO SI PŮJČTE! Ano, je to opravdu možné. A nemyslíme tím pouze svatební šaty a vůz, ale i veškeré DEKORACE. Půjčovna svatebních dekorací je chytrým řešením pro to, jak ušetřit a zároveň nemuset vymýšlet, co s dekoracemi uděláte po svatbě.

Svatba pod širým nebem?

Venkovní svatby se stávají stále populárnějšími. Jestli i vy patříte k těm, které taková svatba láká, ale odrazuje vás právě cena, máme pro vás dobrou zprávu! Nebojte se, že neseženete dostatek židlí a nádobí – vše lze najít v půjčovně svatebních dekorací za hubičku.

Catering

Svatební catering je stále oblíbenější

V dnešní době využívá cateringu na svatbu stále více snoubenců. Víte, jaké jsou jeho výhody při plánování svatby?

Přejít na celý článek »

Jestliže si večerní párty přejete prožít pod širým nebem a celé místo učinit romantickým, půjčte si světelné řetězy či svítící závěsy, které mají úžasnou schopnost proměnit každé místo v romantickou pohádkovou krajinu.

Svatební dekorace

Svatební tabule levně? Není problém!

Pompézní nazdobení svatební tabule už nebude největší položkou vašeho rozpočtu. Pronájem svatebních dekorací se vztahuje i na ubrusy, potahy na židle, mašle i zdobné svícny a tácy. Pokud se bojíte, že vše sami nezvládnete vyladit, můžete si půjčit rovnou celé sety.

Svatební tabule

Zábava na svatbu

Jestli zvažujete připravit svým hostům fotokoutek a odrazuje vás jeho cena, nezoufejte! Opravdu jakékoli fotorekvizity a dekorace do fotokoutku si můžete půjčit. Od krajkových paraplíček, rámů a vějířů až povtipné tabulky a svatební cedulky. Vykouzlíte vašim hostům nezapomenutelné vzpomínky a úžasnou památku na váš svatební den.

Slevosvatba - e-shop pro ty, kteří chtějí ušetřit

Foto: Archiv Svět svateb, Slevosvatba.cz

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz