Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Prvomájový HardRock aneb takhle má vypadat párty

Letošní zamilovaná párty se opravdu povedla. Bohatá tombola, přehlídka retro šatů a mnoho dalšího.

2016-05-13.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Prvomájový HardRock aneb takhle má vypadat párty

Letošní zamilovaná párty se opravdu povedla. Těšit jste se mohli na retro přehlídku šatů, mobilní karbaníky, taneční show i bohatou tombolu.

Jak již dobře víte, letos jsme pro vás zorganizovali prvomájový zamilovaný večer v legendárním HardRock Café. Musíme se vám pochlubit, jak celá akce vypadala, jelikož takovou bandu skvělých lidí už jsme dlouho dohromady nedali.

Celým večerem nás provázel báječný fotograf Marek Švadlena z Livefoto, kterého musíme v první řadě jen a jen doporučit. Marek si s námi prošel celým dnem, bez jediného slova zvládl bravurně nafotit veškeré přípravy v zákulisí i hlavní momenty z akce a ještě ke všemu stíhal rozesmívat hosty (i nás). Chvílemi jsme měli pocit, že se snad musí rozdvojovat. 🙂

Svatební retro šaty jsou stále v kurzu

Hlavním bodem večera byla módní přehlídka retro šatů od JaneBond, která nám vzala dech. Majitelku a návrhářku Janu Schwarz si prostě nejde nezamilovat! Energická, veselá, inspirativní a ochotná Janča nám předvedla naprosto unikátní přehlídku družičkovských i svatebních šatů, které rozhodně musíte mít! A myslíme to vážně – i modelky, které šaty předváděly, se z nich už nechtěly vysvléct a rovnou si je kupovaly :). Jestli tedy ještě váháte, do jakého stylu byste chtěli ladit své družičky, odpověď je jasná – JaneBondspecial!

Retro přehlídka

“Mrzí vás, že jste tam nebyli? Dejte nám svůj email, abychom vás příště nezapomněli pozvat :)”

Profesionální krupiéři a skvělá fotobedna

O zabavení hostů se postarali mobilní karbaníci s krupiérem Davidem Tůmou, který byl ve své roli jako ryba ve vodě. Profesionální ruletu s tímto elegánem doporučujeme na každou větší akci, jelikož jsme díky zapáleným hráčům nabývali pocitu, jako v Las Vegas. Přítomní pánové nám jistě dají za pravdu, že bez mobilních karbaníků by to prostě nešlo.

Samozřejmostí na každé podobné akci je také fotokoutek. My ovšem měli takový, který nemá konkurenci. Fotobedna, kterou jsme na akci měli my, je totiž opravdu něco extra! Fotobedna je jediná bedna svého druhu, na které si můžete zvolit jedno z 12ti pozadí a nastylizovat se přímo do něj. Tahle sranda nás v kombinaci s ochotnou a zábavnou obsluhou prostě dostala! Konečně obsluha, která jen nemačká čudlíky, ale opravdu dění na fotkách prožívá s vámi – pokaždé nás doladili ke zvolenému pozadí novými doplňky a kulisam, čímž vznikaly opravdu jedinečné fotky. 🙂

Pomyslná třešnička na dortu nás rozpálila

Večerní program ukončil taneční pár Terka a Max Putrykovi, kteří nás (doslova) rozplakali dojetím nad vášnivou rumbou a energickou chachou (při které doslova lítaly skleničky). Tahle dvojka se věnuje latinským tancům už věčnost a předvedla v HardRocku ukázku toho, jak může vypadat první novomanželský tanec. Pokud tedy potřebujete nacvičit novomanželský tanec, nebo jen chcete ve dvou do tanečního kurzu – neváhejte je kontaktovat!

Taneční pár

Rozdávali se dárečky a proběhla nabušená rockbola

Co všechno jste si mohli odnést? Co se týká odměn pro hosty, byli jsme dobře zásobení. Nepřehlédnutelnou pyramidu z překrásných zdobných dortíků, které byla až škoda jíst, nám poskytl Cakeland.

Pyramida od Cakeland

A nechyběla ani cenami nabušená rockbola – originální rocková trika navrhla společnost Lardon.cz, tematickou prvomájovou kytici uvázaly květiny Bianca, nechyběly ani hodnotné poukázky na konzumaci v HardRock Café a vouchery od stylových doplňků Design Empathy. Výherci si také mohli pochutnat na originálním medovníku a rockovém dortu od Lumi Dobrot. O hlavní výhru se postaral hotel Zlatá Hvězda, který výherce potěšil romantickým pobytem s privátní vířivkou.

Ještě jednou bychom chtěli poděkovat všem, kteří nám s večerem pomohli i těm, kteří se zúčastnili! Bylo to boží.

“Mrzí vás, že jste tam nebyli? Dejte nám svůj email, abychom vás příště nezapomněli pozvat :)”

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz