Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Sweet bar - koutek pro milovníky cukrátek

Víte, co se pod tímto kouzelným názvem skrývá? Přečtěte si náš článek o sladkém koutku nejen pro dospělé.

2017-07-07.Líbí se mi (1).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební dorty/Sweet bar – koutek pro milovníky cukrátek

Víte, co se pod tímto kouzelným názvem skrývá? Přečtěte si náš článek o sladkém koutku nejen pro dospělé.

Sweet bar, neboli sladký koutek v poslední době vévodí svatebním trendům. Co si pod tím představit? Je to místo, kde najdete všechny milovníky sladkého, jak si pochutnávají na drobných pochutinách.

Co najdeme ve sweetbaru?

Na svatbě se kromě tradiční svatební hostiny či rautu nesmíte zapomenout na dezerty a pochutiny pro hosty, kteří nemilují maso, slané a kyselé. Malým i velkým mlsounům naservírujte všechny sladké pochutiny, které máte vy osobně rádi.

“ Sweet bar nemusí být jenom z cukru, nezapomeňte na šťavnaté ovoce.”

Moderní jsou cupcakes, makronky, zdobené sušenky či dortová lízátka, která můžete znát jako cakepops. Tradičními bonbony, pendreky či drobnými zákusky nikoho nezklamete. Všechny tyto dobroty spojuje to, že jsou sladké, voňavé a krásné. Navíc dodávají okamžiku chuťový dojem a dělají ho něčím zvláštním.

Svatební dort a malé dortíky

Sladkému koutku obvykle kraluje svatební dort. Není tedy k zahození, pokud ladí dort s ostatními dezerty. Často se můžete setkat s malým svatebním dortem, doplněným jednotlivými cupcaky. Tato varianta je pro sweet bar jako dělaná. Před tím, než rozkrojíte svůj dort, nechte jej chvilinku na baru. Víte, jak báječně vypadají dortíky s velkým dortem na fotkách?

Svatební dort

Foto: Archiv Svět svateb

Sweetbar jako báječná dekorace

Na sweetbaru je báječné, že z něj můžete udělat další dekoraci. Všechny pochutiny nechte ozdobit stejným motivem v barvách vaší svatby. Nezapomeňte na menší stolek dát ubrus a vybavení. Ubrousků, napichovátek, košíčků a stojánků mějte dostatek. Na výběr je z mnoha barev a svatebních motivů. Celý candy bar můžete dozdobit květinami a girlandou.

Tip na závěr: Oblíbili jste si sweet bar? Můžete jej použít i na firemních večírcích či dětských oslavách. Potěšíte nejen děti, ale i dospěláky, kteří chodí potají ujídat.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz