Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba v přírodě na Praze 5 jen 15 minut od Karlova mostu

Areál Hlubočepského zámečku nabízí jedinečné prostory pro konání vašeho svatebního dne, a to pouhých 15 minut z centra Prahy.

2023-02-14.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Svatba v přírodě na Praze 5 pouze 15 minut od Karlova mostu

Areál Hlubočepského zámečku nabízí jedinečné prostory pro konání vašeho svatebního dne, a to pouhých 15 minut od Karlova mostu. Skvělá poloha Hlubočepského zámečku poblíž romantických břehů Vltavy vybízí k tomu připlout lodí nebo přijet oblíbenou historickou tramvají.

Svatba v přírodním skanzenu v Praze? WOW!!!

Kdo by čekal, že by se za nenápadným Hlubočepským zámečkem u tramvajové zastávky Hlubočepy schovával okrasný přírodní skanzen s letní terasou, tradiční roubenou chalupou a staročeskou stodolou?

Půvabná zahrada jako stvořená pro svatební obřad

Dokonalost areálu dotváří zahrada protkaná cestičkami lemovanými lucernami, jež po setmění vytvoří půvabnou atmosféru.

Řekněte si své ANO před staročeskou kapličkou s výhledem na Prahu nebo v přírodním skalním výklenku obklopeném zeleným břečťanem a roubenými chaloupkami osvětlených příjemným světlem lucerniček.

Hlubočepský zámeček

Obřad u kapličky, kašny či mlýnského kola

Své ANO si můžete říci na několika krásných místech situovaných ve vnitřních i venkovních prostorech. K dispozici máte několik obřadních míst a můžete si splnit sny o svatbě v zámeckém stylu a zároveň i přírodním v krásné zahradě. První novomanželský polibek zažijete pod nazdobenou slavobránou či u zámecké kašny.

Hlubočepský zámeček - svatební tanec novomanželů

Bez omezení nočním klidem slavte až do bílého rána

Ať už preferujete menší či větší svatbu, vše vám připraví podle vašich představ. Restaurace má vlastní catering a rozmanité portfolio s ověřenými dodavateli služeb, což lze přeložit jako „značka ideál“.

Zařizování takto významného dne není snadné, a proto se vyplatí pomoc od zkušených profesionálů, abyste si svůj den užili, jak se patří. Na vás zbývá jen sestavit seznam hostů a především se na své svatbě bavit od začátku do konce. Konec svatebního veselí je na vás – zde nejsou omezeni nočním klidem.

Na co se také můžete spolehnout?

  • Obřadní místo společně s kontakty na oddávající
  • Svatební hostina v servírované či rautové podobě
  • Večerní grilování
  • Dekorace podle vašich představ
  • Zajištění hladkého průběhu vašeho svatebního dne

Svatební hostina ve staročeské roubence

Hlubočepský zámeček - svatební hostina v roubence
Hlubočepský zámeček - svatební hry

Upřednostňujete raději malebnější prostory? Typická staročeská roubenka je k tomu jako stvořená. Netradiční výzdoba světnice Vám dává pocit, že se nacházíte v dobách našich předků.

Hlubočepský zámeček - schody

Udělejte váš svatební den výjimečným! Uspořádejte svatební hostinu či raut ve vyhřívané letní terase s krásným výhledem do zahrady, která dokáže pojmout až 160 osob. Nechybí ani pódium pro DJ nebo kapelu.

Chcete si váš svatební den opravdu užít?

Přenechte veškerou organizaci vaší svatby zkušenému a nadšenému teamu organizátorů, který váš svatební den promění v nezapomenutelný okamžik.

Hlubočepský zámeček - novomanželský pár po obřadu

Foto: Hlubočepský zámeček

Svatba na Hlubočepském zámečku
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz