Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební účesy pro dlouhé vlasy

Z dlouhých vlasů můžete vytvořit copánky, drdol, nebo je nechat volně na ramenou.

2017-06-14.Líbí se mi (6).Komentářů: 0

Z dlouhých vlasů se dají vytvořit krásné svatební účesy.

Rozpuštěné či vyčesané? To je dilema každé budoucí nevěsty. Platí jednoduchá pravidla: zvolit jiný typ účesu, než denně nosíte a cítit se krásná. Využijte zkoušku svatebních účesů. Kadeřnice vlasy upraví a zaznačí varianty, které vám budou slušet a zároveň ladit s typem šatů.

Copy a copánky z dlouhých vlasů

Z dlouhých vlasů vytvoříte mnoho krásných svatebních účesů. Dlouhé vlasy můžete libovolně zaplétat, nyní letí různé druhy copů a copánků. Zkuste rybí cop pro nedbalou eleganci. Zaplétaný francouzský cop zase dá vyniknout svatebnímu líčení, zejména očím. Dlouhé vlasy se díky zaplétání trošku zkrátí.

Svatební účes 10

Inspirujte se v naší fotogalerii

 Podívejte se do naší Fotogalerie Svatebních účesů a vyberte si pro vás ten nejkrásnější.

Fotogalerie svatebních účesů »

Variace z copánků a pramínků

Zkuste kombinovat malé copánky a volné prameny. Pokud máte svatbu ve středověkém stylu, budou báječně působit i zaplétané pramínky. Do copánků můžete vplést stužky. Je to zajímavý a netradiční doplněk. Vypadá tak něžně a elegantně. Pokud se vám copy nelíbí, stužku můžete uvázat jako čelenku a své dlouhé vlasy nechat rozpuštěné. Ve svatebním účesu můžete mít stužku uvázanou jako mašličku.

Svatební účes

Svatební drdol z dlouhých vlasů

Chcete zůstat věrné klasickým drdolům? Z dlouhých vlasů jdou vyčesat nejlépe. Svatební účes je potřeba něčím ozdobit. Zkuste ozdobné hřebínky. Ty letěly za časů našich babiček, ale váš účet mohou ozdobit i teď. Jsou krásné i praktické. Ukotví neposedné pramínky v drdolu.

Ozdobte svůj svatební účes perličkami

Zajímavým doplňkem jsou perly. Do drdolu můžete umístit perličkové vlásenky nebo dokonce vlasce s perlami. Ty si můžete nechat zaplést i do kytice. Novinkou jsou jednotlivé perličky, které můžete připnout jako klips na pramínky vašich dlouhých vlasů.

Foto: Archiv Svět svateb

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz