Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Představujeme 16. ročník svatebního veletrhu Pardubice v roce 2020

Svatební a společenské šaty, pánská móda pro ženichy a ostatní pány, snubní a zásnubní prsteny, svatební květiny a dekorace, cukroví a svatební dorty.

2020-01-05.Líbí se mi (4).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Představujeme 16. ročník svatebního veletrhu Pardubice v roce 2020

Brány svatebního veletrhu Pardubice 2020 se otevřou v sobotu 25. ledna 2020 v 10:00 hodin v překrásném foyer budovy ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí v Pardubicích.

Svatební veletrh Pardubice - schody

Svatební veletrh s tradicí

16. ročník svatebního veletrhu Pardubice přivítá snoubence, jejich rodiny a všechny zamilované páry v centru Pardubic. Brány svatebního veletrhu se otevřou v sobotu 25. ledna 2020 v 10.00 hodin v překrásném foyer budovy ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí v Pardubicích.


Termín konání:

  • Sobota 25.1.2020: 10.00 – 17.00 hodin
  • Neděle 26.1.2020: 10.00 – 16.00 hodin

Kde?

Masarykovo nám. 1458, 530 02 Pardubice I-Zelené Předměstí – MAPA ZDE


Vstupné:

ZDARMA

Svatební veletrh nejen pro nevěsty a ženichy

Tradičně veletrh nabídne širokou paletu svatebních a společenských šatů, pánské módy pro ženichy a ostatní pány, výběr snubních a zásnubních prstenů, svatebních květin a dekorací, cukroví a svatebních dortů.

Nevěsta na svatebním veletrhu Pardubice
Svatební veletrh Pardubice 2019 pohled shora
Svatební veletrh Pardubice - nevěsty před budovou
Svatební veletrh Pardubice probíhá ve třech poschodích

Hudba, zábava, foto, video

Zazní také hudba nejen k obřadu, ale také doprovod na svatební hostinu a posvatební zábavu, uvidíte ukázky svatební zábavy v podobě tanečních vystoupení. Snoubenci si budou vybírat práci hned několika profesionálních fotografů a videokameramanů, kteří zvěční Váš den D do nezapomenutelných fotek a videa.

Dobré jídlo a pití je základ

Na žádné veselce nesmí chybět dobré jídlo a pití, proto veletrh nabídne také možnosti hotelů a restaurací, kde si lze uspořádat svatební hostinu nebo cateringové společnosti, které zařídí Vaši hostinu třeba i u Vás na zahradě. Také pro ty snoubence, kteří chtějí mít svatbu doma a ve své režii, myslíme a mezi vystavovateli jsou Ti, kteří Vám např. zajistí domácí prosecco bar nebo zajistí profesionální kávovar včetně kávy.

Svatební veletrh Pardubice 2020

Tři patra vystavovatelů, služby od A do Z

„Svatební veletrh má opět pro návštěvníky připravena tři patra vystavovatelů se vším, co potřebují pro svůj slavnostní svatební den. Páry si vyberou vše od A do Z. Od nabídky místa pro svůj svatební obřad až svatební cestu. Nezapomínáme na nevěsty, které chtějí být ve svůj svatební den nezapomenutelně krásné. Proto v každé patře veletrhu najdete vizážistku, případně i kadeřnici, která Vám ochotně a ráda poradí s vizáží,” říká jednatelka pořádající agentury.

V doprovodném programu samozřejmě uvidíte především módní přehlídky svatebních šatů, nově však také oblečení a klobouky pro maminky snoubenců, uslyšíte skladby pro svatební obřady hrané na harfu či saxofon, vystoupí také písničkář. Vizážistky promění nenalíčenou modelku v okouzlující nevěstu, kadeřník pak předvede nejnovější kadeřnické trendy pro svatební účesy. Program bude jako vždy bohatý, stejně tak jako tombola.

Soutěž o svatební cestu do luxusního SPA resortu

Pro všechny zamilované páry, které budou mít v roce 2020 svatbu, je opět připravena jednoduchá soutěž o svatební cestu do luxusního SPA resortu Tree of Life**** v Lázních Bělohrad.

Tradiční je také bezplatný vstup na veletrh.

Hotel Tree of Life

Další informace najdete www.svatebni-veletrh-pardubice.cz a Facebooku.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz