Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební veletrh Svatbárium 2020

Veletrh plný nápadů, inspirace, originality, praktických rad a pečlivě vybraných vystavovatelů.

2020-01-13.Líbí se mi (7).Komentářů: 0

Svatební veletrh Svatbárium s podtitulem „TAK TROCHU JINÝ VELETRH“ proběhne 25. 1. 2020 v Petrof Gallery. Těšte se na svatební veletrh plný nápadů, inspirace, originality, praktických rad a pečlivě vybraných vystavovatelů.

Svatební veletrh Svatbárium - sobota 25. ledna 2020 9:00 až 18:00

Průkopnický ročník Veletrhu Svatbárium

V Hradci Králové se letos koná veletrh, který přímo „praská“ ve švech! Ne, že by se vystavovatelský tým musel příliš tísnit na pár čtverečních metrech, ba naopak, jde o nádherný a velký prostor Petrof Gallery!

„Praská“ především proto, že je totiž přímo nabitý spoustou praktických rad a tipů, můžete tu načerpat čerstvou inspiraci pro vaše svatební plánování a získat skvělé lidi do vašeho svatebního týmu.

Těšte se také na doprovodný program, který budou tvořit přednášky zkušených a svatbami ostřílených profesionálů, workshopy, svatební improshow a hudební vystoupení. Pro soutěživé páry je připravena i soutěž o Fotonauta na svatbu zdarma!


Termín konání:

  • Sobota 25.1.2020: 9.00 – 18.00 hodin

Kde?

PETROF Gallery, Na Brně 2136/4, Hradec Králové – MAPA ZDE


Vstupné:

Přátelských 70Kč/osoba

Vše pro vaši svatbu na jednom místě

Přijďte se podívat na téměř čtyři desítky vystavovatelů z nejrůznějších oblastí svatebního průmyslu, které organizátorky veletrhu pro vás pečlivě vybíraly dle vlastních zkušeností a těch nejlepších referencí.

Na veletrhu Svatbárium vedle sebe najdete talentované zlatníky, nádherné svatební šaty, kreativní floristky, šikovné vizážistky, nápadité svatební fotografy, lahodná jídla a zákusky, protřelé svatební koordinátorky a mnohem, mnohem více! Seznam vystavovatelů včetně bližších informací najdete na webových stránkách www.veletrhsvatbarium.cz.

Také chcete konec „zběsilých“ vystavovatelů?

Na většině veletrhů to probíhá podobně. Vstoupíte do veletržních prostor a během pár minut se na vás ze všech stran „sypou“ zběsilé a upocené davy vystavovatelů s propagačními materiály, mající ve tváři odhodlaný, lehce brunátný, výraz. Tak toho se na Svatbáriu bát nemusíte!

Cílem organizátorek veletrhu je uspořádat veletrh plný osobních setkání a dialogů, nikoli distribuční medium pro nejrůznější typy propagačních materiálů.

Veletržník do kapsy

Pro nevěsty organizátorky připravily tzv. „veletržník do kapsy“, kde kromě programu a dalších zajímavých informací naleznete všechny vystavovatele, včetně jejich kontaktních údajů. To vše v jedné přehledné brožurce, která nezapomíná ani na vaše případné poznámky a má v sobě pro ně dostatek místa.

Vezměte svého partnera, přítele nebo rodiče a přijďte se podívat na „TAK TROCHU JINÝ“ svatební veletrh Svatbárium. My už se na vás těšíme!

Svatební veletrh Svatbárium banner 500x250

Další informace najdete www.veletrhsvatbarium.cz a Facebooku.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz