Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jak vybrat správné datum svatby?

Výběrem vhodného okamžiku svatby výrazně zvyšujete své šance na harmonické a dlouholeté manželství.

2020-11-11.Líbí se mi (9).Komentářů: 0

Vše má svůj čas nebo-li správný okamžik

Svatba je událostí, která má pro člověka velký význam. Do manželství obvykle vstupujeme s přáním, aby nám hezký vztah vydržel až do smrti a na vstupu do manželství si dáváme záležet, jak ukazuje stále se rozrůstající nabídka různých svatebních služeb a široké možnosti uspořádat svatbu přesně na míru našim přáním a představám. Od svatebních šatů, prstýnků a hostiny až po originální fotografie či zábavu pro svatebčany, to vše může nést punc naší originality.

Svatební kytice v pozadí spojené ruce

Vede pozdní jaro a teplé léto

Otázku, kdy svatbu uspořádat, také hodně řešíme, neboť na většině úřadů je třeba ji nahlásit a rezervovat si oddávajícího s velkým předstihem. Většina párů také dává přednost teplému létu či pozdnímu jaru před jiskřivou zimní atmosférou či barevným, ale chladnějším podzimem.

Svatba je přechodem do dalšího levlu

Svatební den je ale důležitý nejen kvůli počasí. Je to svým způsobem přechodový rituál, který má velkou váhu, protože dáváme svému partnerovi i světu kolem nás najevo, že jsme již ve vztahové oblasti dozráli a s láskou na sebe bereme tento dlouhodobý závazek.

Nejvhodnější okamžik na ANO

Den svatby je také dnem narození nového manželství, a jako cokoli, co se právě rodí, bere na sebe kvalitu daného okamžiku. Lidé si toho byli vědomi odjakživa a v dávné i ne tak dávné minulosti se jakákoli významná, např. královská svatba, odehrála pouze v den a čas určený věhlasným astrologem, který vybral takový okamžik, který dané manželství, oba partnery i jejich vztah co nejvíce podporoval a naopak se vyhýbal časům, které nebyly pro uzavření sňatku příliš příznivé.

Nabídka k sňatku

Jednoduše zvyšte své šance

Takovou možnost i v dnešní době využívá stále více lidí a je Vám dostupná u specializovaných astrologů. Pravděpodobně neexistuje dokonalý okamžik, stejně jako dokonalý vztah – výběrem vhodného okamžiku svatby však výrazně zvyšujete své šance na úspěšné překonání potenciálních problémů a podpoříte hladký průběh Vašeho manželství.

Zobrazit vše o přípravách a plánování svatby
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz