Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

K uspořádání svatby lákal víkend plný svatební inspirace.

Romantický zámek uprostřed idylického Svatojiřského lesa zaplnily především zamilované páry, které by si právě tady přály prožít svůj dokonalý svatební den. Svatba na zámku je lákadlem především pro romantické duše.

Chateau Mcely - svatební pokoj

První ročník Svatebního víkendu na Chateau Mcely se vydařil, ohlasy účastníků byly velice příznivé, což je určitě ten nejlepší základ pro pořádání ročníků následujících.

Atraktivní program zahrnoval prezentace floristů společností ABC-Květiny a Frezia Fleur, originálních svatebních oznámení, svatební šaty luxusního svatebního salonu Romantik Paris, svou nabídku tvorby večerních toalet a svatebních šatů na zakázku představila špičková oděvní designérka Liběna Rochová.

Svatební hostina na Chateau Mcely

firmy Bohemia Paper, svatebních alb profesionální fotografky Hany Connor a exkluzivních šperků společnosti Halada. K vidění byly nádherné

Nechyběly ani zkoušky účesů a líčení oblíbeného salonu New You nebo ukázka svatebně vyzdobené limuzíny společnosti LincolnCar. O ukázky vhodného hudebního doprovodu se postarala Musica festiva di Praga a Music Agency. Ve slavnostním tónu se nesla také nabídka svatebního menu a domácích svatebních dortů zdejší vyhlášené restaurace Piano Nobile.

Zážitek ze svatebního víkendu umocnila tombola plná zajímavých cen a neodolatelná nabídka speciálních masáží pro zamilované páry v Honey, Silk & Pearls Chateau McelySpa.

Svatba na zámku Mcely má kouzlo v každém ročním období. Můžete prožít svatbu v zimním království, letní romanci či se nechat okouzlit nádhernou podzimní přírodou a mnohobarevným anglickým parkem se vzrostlými mystickými stromy. Romantický zámek o 23 pokojích lze exkluzivně pronajmout jen pro váš svatební den. V Chateau Mcely zajistí kompletní svatební servis, a svatba je tak oproštěna od nervozity a stresu. Už si lze jen užívat radosti a slávy. A samozřejmě – gurmánská svatební hostina na nádherně prostřených stolech nesmí chybět.

  • Chateau Mcely - svatební pokoj

    Chateau Mcely - svatební pokoj

  • Svatební hostina na Chateau Mcely

    Svatební hostina na Chateau Mcely

  • Nevěsta v parku Chateau Mcely

    Nevěsta v parku Chateau Mcely

  • Novomanželé v parku Chateu Mcely

    Novomanželé v parku Chateu Mcely

  • Svatební dort

    Svatební dort

  • Svatební hostina v Chateu Mcely

    Svatební hostina v Chateu Mcely

  • Novomanželé v parku Chateu Mcely

    Novomanželé v parku Chateu Mcely

  1. Chateau Mcely - svatební pokoj
  2. Svatební hostina na Chateau Mcely
  3. Nevěsta v parku Chateau Mcely
  4. Novomanželé v parku Chateu Mcely
  5. Svatební dort
  6. Svatební hostina v Chateu Mcely
  7. Novomanželé v parku Chateu Mcely
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz