Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Valentýnská oslava v restauraci Koliba

2012-02-06.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Valentýnská oslava v restauraci Koliba

Srdečně Vás zveme na „Valentýnskou oslavu“, která se uskuteční dne 14. 2. 2012 od 18:30 hod v restauraci Koliba.

Pořadatel akce: „Agentura Koordinátorky“.
Vstup je ZDARMA. Raut pro 2 osoby stojí 750 Kč.

Přednostně budou usazováni osoby mající rezervaci.

Zúčastnění dostanou slevové poukázky od partnerů akce.

Páry, které v roce 2012 nebo 2013 chystají svatbu, mohou využít 50% slevu na organizaci svatby od Agentury Koordinátorky.

Cena zahrnuje bohatý raut mezinárodní kuchyně, který se skládá z kvalitních a delikátně upravených pokrmů.

Každý zde jistě uspokojí své chuťové buňky a prožije neopakovatelný kulinářský zážitek z rukou šéfkuchaře restaurace Koliba Milana Dolejše.Pro tento výjimečný večer pro Vás máme připravený společenský program, kterým Vás provede profesionální DJ. Aby byl Váš večer skutečně nezapomenutelný, můžete si dopředu objednat svou oblíbenou skladbu s věnováním, která bude patřit jen Vám a Vašemu partnerovi.

Pro zpestření večera přijal pozvání známý karikaturista Jaroslav Dostál, který některé z Vás zvěční a svou karikaturu si budete moci ponechat jako vzpomínku na tento večer.

Součástí programu je rovněž taneční vystoupení, z jejíchž členů se později stane porota hodnotící soutěž o nejkrásnější tanec, ve které budete hlavními účinkujícími právě Vy.

Během večera proběhne také soutěž o nejkrásnější dívku a nejlépe sladěný pár, kde bude hlavní porotkyní Claudie Marčeková ze Studia Professional. Výherkyně vyhraje poradenství stylingu zcela zdarma. Pro větší úspěch v soutěži nabízíme možnost objednání kadeřnice a vizážistky za cenu 500 Kč prostřednictvím Agentury Koordinátorky  (Navrátilova 1421/11, Praha 1). Nejlépe sladěný pár získá od Agentury Koordinátorky poukaz na šití na míru v hodnotě 500 Kč a 50% slevu na svatební koordinaci.

Během večera proběhne módní přehlídka z ateliéru Dagmar Levstek a tombola o hodnotné ceny. Na závěr pro Vás máme připravený ohňostroj. Domů se pak můžete nechat odvézt limuzínou Filipa Havlíčka, a tak krásně zakončit tento romantický večer.

Pojďte s námi strávit Den zamilovaných!
Těšíme se na Vás.
Předprodej vstupenek:
Agentura Koordinátorky
Navrátilova 1421/11, 110 00 Praha 1 – Nové Město
Restaurace Koliba
Gregorova 8, 148 00 Praha 4 – Roztyly

Plakátek - Valentýnská oslava
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz