Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Před svatbou musíte do Dejvic (9.-10.11.2012)

2012-08-08.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Před svatbou musíte do Dejvic (9.-10.11.2012)

První svatební veletrh sezony, Svatební Expo, Vás zve do Dejvic ve dnech 9. a 10. listopadu.

Svatební veletrh Svatební Expo | Wedding Expo Praha 2012
9. a 10. 11. 2012 Crowne Plaza Prague, Dejvice

Pořadatelé největšího podzimního veletrhu v republice vás zvou ve dnech 9. a 10. 11. 2012 do Prahy. Svatební Expo již po druhé otevře své brány v pátek 9. 10. 2012 odpoledne v 15:00. V elegantních prostorách hotelu Crowne Plaza Prague v Dejvicích vás čekají kvalitní vystavovatelé ze všech svatebních oborů, přehlídky svatebních šatů svatebních salonů i módních návrhářů, svatební pendl busy jezdící po místech na svatbu, Svatební kino a mnoho dalších novinek.

Místa na svatbu

Svatební Expo se z velké části orientuje také na místa na svatbu – na obřady i hostiny. Neztrácejte čas a najděte to nejlepší ze svatební mapy v jednom sálu – nejznámější hrady i zámky, luxusní hotely, sympatické penziony i pohodové hospůdky. V průvodci se dozvíte, jaká je cenová hladina daného místa, ukázkové menu i ukázkový scénář, samozřejmě i s orientační cenou. Na Expu na vás budou čekat svatební koordinátoři a zástupci, kteří vám rádi ukážou fotky, půdorysy i cenové nabídky. Pokud chcete místo navštívit, není nic jednoduššího – nasedněte na Svatební Pendl Bus a vystupte na místech, které vás zajímají. Vyhněte se domlouvání přehlídky, parkování. Kromě soukromých hradů, zámků, penzionů, hotelů, restaurací bude zajisté i lákadlem stánek Národního památkového ústavu, kde se na vás budou těšit poradci pro všechny státní zámky a hrady v republice.

Svatební Expo

Vstupné

Dvoudenní vstupenka v hodnotě 100Kč bude platná nejen pro vstup do vystavovatelských prostor, ale i pro Svatební Pendl Busy, přehlídky a doprovodní program. Přijeďte si v pátek projít vystavovatele a v sobotu se zastavte na přehlídky a pendl busy. Přesný program bude zveřejněn měsíc před akcí.

Na gauč s profíkem aneb svatební tutorialy živě

Lákavou novinkou bude letos koutek pod názvem „Na gauč s profíkem“ – v sobotu zde budou probíhat rozhovory a debaty odborníků na různá svatební témata. Přesný rozpis vstupů naleznete před akcí na internetových stránkách svatebního veletrhu.

Mezinárodní koncept

Berete si cizince? Nebo jste oba z ciziny? Svatební Expo je jediný svatební veletrh, který na vás myslí a všechny podklady připravuje také v angličtině. Z průvodce se dozvíte, kteří vystavovatelé se orientují právě na snoubence jako jste vy, a jakým jazykem se na stánku domluvíte. V rámci vstupů Na gauč s profíkem bude i část věnovaná specifickým požadavkům těchto svateb. Pro přesný čas vstupů navštivte před akcí internetové stránky svatebního veletrhu.

Svatební Expo - přehlídka

Módní přehlídky

Expo nabízí exkluzivní show, ve které najednou uvidíte modely různých svatebních salonů a módních návrhářů pro nevěsty, ženichy, hosty i děti. Přehlídka se bude několikrát opakovat a přesný rozpis naleznete na www stránkách pár dní před akcí.

Občerstvení

Jak je již na Expu tradicí, samozřejmostí bude možnost zakoupení vína, koktejlů, jídla i kávy. Expo žetony – oficiální platidlo Expa – budou k zakoupení v hodnotě 30 Kč na více místech.

Slevy a soutěže

Slevy letos Expo, jako první svatební veletrh sezony 2013, nabízí jako garantované nejlepší ceny pro sezonu veletrhů 2012/2013. Nečekejte, vyberte si ty nejlepší a rezervujte si nejlepší ceny. Oblíbená tombola nabídne desítky cen. Neváhejte a přijďte!

Přijďte a udělejte si hezký listopadový víkend v příjemném prostředí s dobrým jídlem, vínem, bohatým a užitečným programem. Rezervujte si datum 9. a 10. 11. Těšíme se na Vás!
Více na www.svatebniexpo.cz

Fotografie z minulého ročníku naleznete na stránkách Svatebního Expa.

Staňte se fanouškem Svatebního Expa a vyhrajte! www.facebook.com/svatebniexpo

  • Svatební Expo

    Svatební Expo

  • Svatební Expo - přehlídka

    Svatební Expo - přehlídka

  • Svatební Expo - přehlídka

    Svatební Expo - přehlídka

  • Svatební Expo - přehlídka

    Svatební Expo - přehlídka

  • Svatební Expo - přehlídka

    Svatební Expo - přehlídka

  • Svatební Expo - přehlídka

    Svatební Expo - přehlídka

  • Svatební Expo - výběr snubních prstenů

    Svatební Expo - výběr snubních prstenů

  • Svatební Expo - ukázková svatební hostina

    Svatební Expo - ukázková svatební hostina

  1. Svatební Expo
  2. Svatební Expo - přehlídka
  3. Svatební Expo - přehlídka
  4. Svatební Expo - přehlídka
  5. Svatební Expo - přehlídka
  6. Svatební Expo - přehlídka
  7. Svatební Expo - výběr snubních prstenů
  8. Svatební Expo - ukázková svatební hostina
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz