Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Potěšte novomanžele praktickými dárky

2012-08-30.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební dary/Potěšte novomanžele praktickými dárky

Svatební dary jsou vkladem do společného života novopečeného páru. Proto byste při výběru měli myslet pragmaticky.

Praktické dárky potěší určitě víc než porcelánové suvenýry. Směřujte dary především do společné domácnosti. Víte, co doopravdy potěší oba novomanžele?

Robotický vysavač

V první řadě myslete na úklid. V dnešní době se dá velmi efektně zjednodušit. Obdarujte své známé vysavačem Auto Cleaner, který odstraní prach a nečistoty z podlahy bez lidského přičinění. Vysavač je dokonce natolik „inteligentní“, že díky svým senzorům nesjede na schody nebo do zdi. Navíc není potřeba vyhazovat sáčky s prachem, je to zkrátka úklid bez práce, což se do hektického života novomanželů určitě hodí.

Svatební dary

Domácí pekárna

Vůně čerstvě upečeného chleba nenahradí žádné pečivo kupované ze sebelepší samoobsluhy. Provoněné romantické snídaně do postele jsou přeci skvělým začátkem manželského života. Dopřejte nově sezdanému páru domácí pekárnu například prostřednictvím TV shopu. Různě tvarované a různě velké bochníky podle momentální nálady a chuti? Proč ne, koukněte na domácí pekárnu v Topshopu.

Odšťavňovač

I když se to zdá jako klišé, už hodně rodin zatoužilo po čerstvě vymačkaných pomerančích. Myslete na zdraví novomanželů! K rannímu chlebu určitě ocení i čerstvě vymačkané ovoce do sklenice. S tím pomáhá odšťavňovač, který si můžete objednat v TV shopu. Otravné loupání, krájení, drcení a mačkání hravě převezme.

Rádio do koupelny

Kdo by si ve sprše rád nezatančil. Designově příjemnou, ale i praktickou záležitostí do koupelny je Lotus rádio. Tato malá věcička je zajímavým ozvláštněním klasických domácích spotřebičů od tetiček a strýčků. Rádio je odolné vůči vlhkému prostředí a jinak skvěle zapadá do koupelnových interiérů.

  • Vysavač

    Vysavač

  • Pekárna na chleba

    Pekárna na chleba

  • Rádio do koupelny

    Rádio do koupelny

  • Figurky ženicha a nevěsty

    Figurky ženicha a nevěsty

  • Svatební dar

    Svatební dar

  1. Vysavač
  2. Pekárna na chleba
  3. Rádio do koupelny
  4. Figurky ženicha a nevěsty
  5. Svatební dar
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz