Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Soutěž o vstupenky na Svatební SHOW na zámku Troja 3.11.2012

2012-10-25.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Soutěž o vstupenky na Svatební SHOW na zámku Troja 3.11.2012

Módní přehlídky & svatební výstava & známé osobnosti

Do 2.11.2012 můžete soutěžit o vstupenky zdarma na Svatební SHOW v Trojském zámku.

Vyhrávají ti nejrychlejší.

 Soutěžte zde

Svatební SHOW Praha

KDY: 3. listopadu 2012 od 10 do 19 hodin

KDE: Zámek Troja, U Trojského zámku 4/1, Praha 7

Asi každá žena se chce ve svůj svatební den cítit jako Popelka, kterou právě odváží na zámek princ. Dovolte nám proto u této představy zůstat a pozvat vás na ojedinělou Svatební SHOW na zámku Troja. V jednom z nejkrásnějších barokních zámků v Čechách bude po celý den probíhat slavnostní program se svatební tematikou.

Svatební přehlídky

Nevíte, jaké svatební šaty budou IN příští rok či dát přednost klasice? Ale i pro rodiče a svědky je výběr oblečení velmi důležitý. Inspiraci můžete hledat při přehlídce svatebních a společenských šatů předních módních návrhářů: Martiny Tuháčkové, Kateřiny Líblové, Ivany Brabcové, Jarky Kašpar, Terezy Šnajdrové, Miroslava Bárty, Mirky Mašindové a dalších.

Šatům, které se vám budou nejvíce líbit, můžete dát svůj hlas a zúčastnit se Soutěže o nejhezčí šaty večera. Na tři vylosované anketní lístky čeká hodnotná cena.
Nevíte, kde uspořádat svatební obřad či hostinu? Vybírat budete moct ze široké nabídky vystavovatelů a najít to nejkrásnější místo právě pro vaši svatbu.

Trojský zámek

Kadeřnická show

Abyste se ani nemusela ptát kouzelného zrcadla, kdo je ve váš velký Den nejkrásnější, a byla jste to samozřejmě vy, na Svatební SHOW Praha nebudou chybět ani kadeřníci a vizážisté. Své kadeřnické umění předvede i vítěz celostátní soutěže INSPIRACE 2013 Tetyena Vélová.
Svatební kytice je šperk v rukou nevěsty. Bohatá nabídka floristek vás o tom hravě přesvědčí. Inspiraci, jak vybrat tu pravou květinu právě pro vás, dodá paní Růžena Bubeníčková, uznávaná floristka.

Ženichové se také nudit nebudou. Připravena je přehlídka pánské módy, degustace lahůdek, svatebních dortů, koláčků i vybraných druhů vín.
Čekají na vás i okamžiky napětí. To až se budou losovat výhry z tomboly a budete se těšit, zda zrovna vám bude přát štěstí a odnesete si některou z hodnotných cen. Výtěžek z tomboly obdrží sdružení Okamžik s projektem „Vidět tvýma očima“. Předávat ho bude patronka Okamžiku, Anna Polívková.

Svatba celebrity

Vyvrcholením celého programu bude neočekávaný svatební obřad známé osobnosti, na kterém se stanete hosty. Svatební obřad se uskuteční v hlavním sále Trojského zámku.
Po celý den vás budou provázet herci Pavel Soukup & Isabela Siegelová.
Výstava i program bude probíhat v celém areálu Trojského zámku, v reprezentativních prostorách i zámecké zahradě.
Bezbariérovým vchodem vejdete do suterénu a přízemí.

Přijďte, čekají na vás ještě další milá překvapení.
Těšíme se na Vás.

  • Svatební SHOW Praha

    Svatební SHOW Praha

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz