Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Tip na moderní svatební dar!

Dekorativní sady porcelánu vás nudí, krásného povlečení mají budoucí novomanželé taky spoustu a dárek v podobě mixéru si již zamluvil někdo jiný? Vsaďte na mikrovlnku!

Vsaďte na technický pokrok

Že už ji tento pár ve své výbavě dávno má? To vůbec nevadí! Technologický vývoj jde v tomto oboru velmi rychle kupředu a to, co uměla špičková mikrovlnná trouba před několika málo lety, je dnes již zcela běžným standardem. Málokomu se však chce rok co rok vyměňovat starý kousek za nový. Avšak svatební dar je pro to skvělou záminkou!

Mikrovlná trouba Whirpool

Co je nového ve světě mikrovlnek?

První mikrovlnná trouba byla na trh uvedena v USA už v roce 1947. Byla to obrovská skříň, která vážila skoro půl tuny a v žádném případě nebyla určena do domácností. Narazit jste na ni mohli jedině tam, kde bylo zapotřebí naráz ohřát velké množství jídel. Od té doby se leccos změnilo.

Nejen ohřev

Asi nejčastějším důvodem k využití mikrovlnky je ohřev jídla. Moderní trouba však umí mnohem víc. Z těch nejzákladnějších funkcí jmenujme například rozmrazování. Stačí jen zadat druh rozmrazované potraviny a její hmotnost a přístroj si sám nastaví teplotu a dobu ohřevu. Už žádné rozmrazování na několik pokusů, ani přespříliš ohřáté kousky!

Grilujeme, pečeme, vaříme v páře

Když před pár lety přišla na náš trh mikrovlnka s funkcí grilu, byla to velká senzace. Dnes ji již mnozí považují za takřka běžnou. O to důležitější je ale koukat na detaily zpracování, jako je například speciální grilovací mřížka či materiál použití k výrobě grilu – chcete přeci pro obdarované to nejlepší.

S čím ale dozajista zazáříte, je možnost klasického pečení a vaření v páře. Ano, skutečně nepotřebujete žádný další přístroj. Do mikrovlnné trouby jsou zabudovány speciální trysky a průduchy, které zajišťují perfektní proudění vzduchu i páry, takže pokrm je krásně propečený ze všech stran.

Vývoj patrný i v designu

Bílá je nudná? Sáhněte po barvách! Konec bílým nevzhledným krabicím v kuchyních, přizpůsobte mikrovlnku kuchyni, ne kuchyň troubě. Uvidíte, že novomanželé budou nadšeni.

  • Mikrovlná trouba Whirpool

    Mikrovlná trouba Whirpool

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz