Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Ohlédnutí za třetím ročníkem svatebního velethu

2013-01-29.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Ohlédnutí za třetím ročníkem svatebního velethu

SVATEBNÍ DNY 2013 v Clarion Congress Hotel Prague.

Rok se s rokem sešel a jeden z největších kongresových hotelů v Česku, Clarion Congress Hotel Prague, opět hostil svatební veletrh. Tentokráte však s malou, skoro nepocítitelnou změnou, a to v názvu. Svatební veletrh se letos totiž konal pod novým oficiálním názvem SVATEBNÍ DNY.

Tradice svatebního veletrhu ve vysočanském hotelu Clarion byla započata roku 2011, kdy se ho zúčastnilo 75 vystavovatelů, v roce 2012 jich bylo 109.

Letošní třetí ročník svatebního veletrhu se konal opět v prostorách konferenčního patra hotelu a to 11. a 12. ledna. Na ploše o rozloze 3000 m2 se sešlo ještě více vystavovatelů než v minulých letech. Návštěvníci, kterých bylo přes 3300, se mohli těšit na více než 130 vystavovatelů ze všech svatebních oborů.

Pestrý program zahrnoval přehlídky svatebních a společenských šatů, ukázky ze studia fotografů a kameramanů, živou hudbu, kadeřnickou a barmanskou show aj.

Svatební veletrh

MASOVÉ DORTY NEBO NEJDELŠÍ ROLLS-ROYCE NA SVĚTĚ

Prostor konferenčních místností hotelu byl, dalo by se říci, jednou velkou svatební hostinou. Nejednoho návštěvníka zaujaly nádherné svatební výzdoby, které spolu s dekorací těch nejlepších floristů v kombinaci s několikapatrovými svatebními dorty vytvářely jedinečnou, slavnostní atmosféru. Hostům se během jejich výběru věnoval profesionálně vyškolený personál.

Pánové se nejvíce zdržovali na místech s pánskými obleky a svatebními vozy (od historických po těch současných, mezi nimi například také nejdelší Rolls-Royce na světě) a dámy zase u vizážistek, kde se mohly nechat ukázkově nalíčit nebo učesat. Společně jsme mnohé páry zastihli také u nabídky prstenů, kde si u těch nejlepších zlatníků mohli vyzkoušet na stovky jejich vzorů, nebo také u ochutnávky vín a tolik chutných masových dortů a koláčků. Mnozí využili zajímavých veletržních slev a nejen snubní prstýnky tak objednávali přímo na veletrhu. Velký zájem byl také o místa pro svatební obřady.

MÍSTO, KDE SE NEVĚSTÁM PLNÍ JEJICH TUŽBY A PŘÁNÍ

Veletrh SVATEBNÍ DNY 2013 i letos poskytl snad vše, co si jen budoucí manželé mohou přát – od těch nejzákladnějších věcí až po detaily, jako je svatební spodní prádlo a nejrůznější módní doplňky, bižuterie, květinové polštářky na prstýnky nebo také nabídka těch, kteří myslí na budoucnost snoubenců, tedy hypoteční úvěry a místa pro budoucí společné bydlení.

SVATEBNÍ DNY jsou stvořené především pro ty, kteří si chtějí svatbu vyzkoušet dopředu – sednout si ke svatební tabuli v kreativním světě našeho veletrhu a zažít svatbu v předstihu, ozkoušet si slavnostní prostředí a přijít na to, co by jim padlo ze všeho nejlépe, protože přeci každý pár, a hlavně pak nevěsta, chce mít tu nejkrásnější, nejdokonalejší svatbu.

Svatební líčení

Zkrátka, i na letošním veletrhu mohli budoucí novomanželé a svatebčané najít vše, co se skrývá pod tolik známým klišé – svatba od A do Z. Náš veletrh není však jen pouhou svatební nabídkou pod jednou střechou. Je také romantickým místem, kde se setkávají budoucí nevěsty a diskutují o společných přáních a představách, diskutují o svém vysněném dni a hlavně nad nově načerpanou inspirací. Na své si přišly i ty nejnáročnější nevěsty.

V DUCHU NEJVĚTŠÍCH SVATEBNÍCH ŠATŮ

Letošní příjemnou atmosféru svatebního veletrhu v hotelu Clarion doplnil také nový český rekord – a to největší svatební šaty, které byly týden před veletrhem vystaveny před hotelem Clarion. Návštěvníci je tedy mohli obdivovat na vlastní oči a šaty se tak staly jedinečnou ozdobou SVATEBNÍCH DNŮ 2013. Tyto největší svatební šaty ušily 4 švadlenky ze Svatebního centra ADINA ve spolupráci s naší společností SVATEBNI.CZ. Pár dní před zahájením veletrhu potvrdili nový rekord komisaři z agentury Dobrý den. Pro více informací o největších šatech se můžete podívat na stránky Svatebních dnů, kde naleznete více fotografií a videa.

  • Svatební veletrh

    Svatební veletrh

  • Svatební líčení

    Svatební líčení

  • Svatební tabule

    Svatební tabule

  • Největší svatební šaty

    Největší svatební šaty

  1. Svatební veletrh
  2. Svatební líčení
  3. Svatební tabule
  4. Největší svatební šaty
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz