Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

9.2.2013 se koná svatební veletrh zaměřený na Olomoucký a Zlínský kraj.

Srdečně Vás zveme na již zavedený 4. ročník svatebního a společenského veletrhu SVATBA NANEČISTO + MÓDA 2013 dne 9.2.2013 v hotelu FIT v Přerově od 9 do 19 hodin.

Z malého prvního ročníku, který byl zaměřen pouze na místní firmy se tato výstava díky zájmu návštěvníků vypracovala až na úroveň veletrhu, který je zaměřený na firmy z celého Olomouckého a Zlínského kraje. Na letošním ročníku se Vám představí čtyři desítky firem, takže určitě každý si příjde na své a získá přehled o nových trendech.

Navíc jsme letošní ročník rozšířili o módu a její trendy. Na své příjdou naprosto všichni i ti, kteří nechystají svatbu či ples. Výstava je výstavního, ale také prodejního charakteru. Osobně se setkáte s majiteli firem a budete mít možnost shlédnout a informovat se více o nabídkách jejich služeb.

Svatba Nanečisto

Připraven je pro Vás také bohatý doprovodný program – módní přehlídky zůčastněných firem v čele s Miss ČR a Europe 1995 MONIKOU ŽÍDKOVOU, rozhovory s firmami, novinkou je také soutěž Nevěstou nanečisto, kde se Vám představí 5 vybraných nevěst, které čeká svatba, barmaská show a jako vždy soutěž o ceny s hlavní cenou: Svatba ZDARMA.

V restauraci hotelu Fit si můžete během celého dne dát také dobré kafe a ochutnat připravené menu. Podrobný program a seznam vystavovatelů naleznete od konce ledna na www.svatebniagent.cz.

  • Svatební tabule

    Svatební tabule

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz