Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Přijďte si vybrat ty nejlepší svatební služby a načerpat inspiraci pro Váš slavnostní den.

Ve dnech 7. – 9. března 2014 se na Výstavišti Černá louka v Ostravě bude konat 6. ročník svatební výstavy SVATBA.

Na výstavě Svatba v Ostravě naleznete vše, co k svatbě patří. Budoucí manželé si mohou vybrat z nejnovějších kolekcí svatebních šatů, dámské, pánské i dětské svatební a společenské módy, svatebních doplňků, obuvi a trendových kolekcí snubních prstenů. Budou se zde prezentovat firmy nabízející tisk svatebních oznámení, kadeřnické, vizážistické, cukrářské a floristické služby. Nebude chybět nabídka šperků a bižuterie, spodního prádla, péče o tělo a ochutnávky svatebních koláčků, zákusků a dortů. Představí se místa pro svatební obřad a hostinu a cateringové firmy. Své představy budete moct konzultovat s ověřenými odborníky – svatebními agenturami, fotografy, kameramany, hudebními producenty. Výstavní halu ozdobí svatební tabule v různém designu, svatební vozy s dekoracemi a květinové aranžmá.

Svatební výsava SVATBA

Nejnovější trendy v svatební módě se představí i v podobě atraktivních přehlídek svatebních šatů, pánských obleků a společenských oděvů. Těšit se můžete na ukázky vázaní svatebních kytic, vizážistické a účesové show. Pobaví vás ukázky společenských tanců a pánům se určitě zatají dech při sledování módní přehlídky luxusního spodního prádla.

“Přijďte si vybrat ty nejlepší svatební služby a načerpat inspiraci pro Váš slavnostní den.”

Novinka tohoto ročníku – Svatební kino!

Novinkou letošního ročníku bude svatební kino, kde mimo jiné získáte inspiraci, rady a tipy k vylepšení svého vysněného svatebního dne a také dětský koutek se spoustou zábavy, her a dárečků. Ty, kteří si zakoupí vstupenku v plné ceně, se mohou zapojit do losování a hodnotné ceny jako například poukaz na zapůjčení svatebních šatů, zlatý šperk, zájezd do Vámi vybrané destinace, svatební dort a mnoho dalšího.

Současně budou probíhat výstava cestovního ruchu Dovolená a Region, Lázeňství a 4. Ostravský knižní veletrh. Za 1 vstupné tak můžete navštívit všechny tři výstavy a třeba si zařídit i svatební cestu nebo koupit dárek.


Udělejte si hezký březnový víkend v příjemném prostředí s dobrým jídlem, vínem, bohatým a užitečným programem.

Otevírací doba
7. – 8. března 10:00 – 18:00 hod.
9. března 10:00 – 16:00 hod.

Vstupné
Dospělí 70,-Kč
Děti, studenti, důchodci, ZTP 50,-Kč
Hromadný vstup pro školy 20,-Kč

Více informací na www.CERNA-LOUKA.cz

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz