Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Manželství je umění, které může zvládnout každý

2013-02-05.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Manželství je umění, které může zvládnout každý

Národní týden manželství opět přinese desítky kreativních způsobů, jak tvořit jedinečná manželství.

Po celé České republice se místní komunity, občanská sdružení, církve, rodinná a mateřská centra, zástupci měst a obcí i jednotlivci chystají zapojit do dalšího ročníku Národního týdne manželství, který se bude konat 11.-17. února.

Zapojte se do týdne manželství!

Iniciativa, již tradičně pořádaná ve valentýnském týdnu, bude opět příležitostí pro všechny páry udělat něco malého pro svůj vztah a bude společnou oslavou manželství, které se pro mnohé stává samozřejmostí, i když je podle průzkumů pro většinu lidí stále tím nejdůležitějším.

Národní týden manželství

Téma sedmého ročníku NTM vyjadřuje jeho motto „Manželství je umění“, a odkazuje na fakt, že každý dobrý vztah je nutné tvořit. „Až příliš mnoho párů se rozchází a manželství, která mohla být skvělá, končí tragickými rozvody. Tak to ale být nemusí. Rozpad rodiny nemusí být normou, pokud nenecháme zdi mezi námi vyrůst tak, že už se nedají překonat. „Manželství je umění, které zvládne každý, pokud chce.“, řekl Jan Frolík, jeden z organizátorů Týdne manželství.
Na desítkách míst budou probíhat aktivity na podporu zdravých manželských vztahů. V minulých letech to byly výstavy, diskuse, plesy, přednášky, kurzy pro manžele, poutě, obnovy manželských slibů, happeningy, zamykaly se zámky věrnosti na mostech v mnoha městech. Akce letošního ročníku budou postupně zveřejňovány na webových stránkách www.tydenmanzelstvi.cz.

Národní týden manželství bude slavnostně zahájen tiskovou konferencí v budově Ministerstva práce a sociálních věci pod záštitou ministryně Ludmily Müllerové v pondělí 11. února 2013 v 10.30 hod.

Národní týden manželství vznikl v roce 1996 ve Velké Británii, následně v roce 2007 v ČR a v současné době se připravuje v dalších 14 zemích na světě.

Vytiskněte si leták nebo pohlednici.

Národní týden manželství 1
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz