Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Tipy na svatební dary do 2000 korun

2013-05-31.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Inspirujte se svatebními dary pro nevěstu a ženicha. Velice oblíbené jsou zejména praktické doplňky do kuchyně z kvalitních materiálů, které novomanželům budou sloužit dlouhé roky.

Velice oblíbené jsou zejména praktické doplňky do kuchyně z kvalitních materiálů, které novomanželům budou sloužit dlouhé roky.

Praktičnost především

Nejedna nevěsta a budoucí hospodyňka ocení svatební dary, které v kuchyni využije denně a bude se moct spolehnout na jejich kvalitní provedení. Podle toho také svatební dary vybírejte a sáhněte raději po značkách s dlouhou tradicí, zkušenostmi v oboru a dobrým jménem na trhu.

Např. francouzská rodinná firma Emile Henry je proslulá výrobou keramiky a nabízí dárkové sady „starter set oliva“, které se skvěle hodí právě pro tuto příležitost. Jsou to čtyři zapékací mísy různých velikostí odolné proti nárazu i poškrábání a odolají i velkým teplotním šokům. Výrobky Emile Henry můžete dát z mrazáku rovnou do trouby nebo mikrovlnky a pak do myčky.

Svatební dar - zapékací mísy

Pokud vsadíte na značku WMF, také neuděláte chybu. Tato německá firma s více než 150letou tradicí si kromě neotřelého designu potrpí i na funkčnost a špičkovou kvalitu. Jako svatební dar se hodí např. úsporná čajová konvice Aqua Opera z ušlechtilé nerezové oceli nebo digitální kuchyňská váha s elegantním designem a řadou chytrých funkcí.

Co potěší i ženicha

Do kuchyně se ráda připlete i řada mužů, zejména pokud jde o maso, a tak přinášíme několik tipů na svatební dary i pro ně. Zaměřili jsme se na přípravu steaků.

Každý muž ocení možnost připravit si chutný grilovaný steak přímo v kuchyni. Pořiďte mu kulatý litinový gril značky Staub. Hodí se na všechny typy sporáků a díky odnímatelné rukojeti i do trouby a vyznačuje se skvělou tepelnou vodivostí. V pánvích a hrncích Staub vaří profesionálové po celém světě.

Ke každému steaku je potřeba také dobrý nůž. Sadu šesti steakových nožů Bistro nabízí opět značka WMF. Nože s vroubkovanou čepelí z leštěné ušlechtilé oceli zaujmou svým nadčasovým designem a odolností.

Všechny zmíněné a ještě řadu dalších svatebních darů a inspirace najdete v sekci svatební dary na stránce www.kulina.cz.

  • Svatební dar - zapékací mísy

    Svatební dar - zapékací mísy

  • Svatební dar - konvice

    Svatební dar - konvice

  • Svatební dar - steakové nože

    Svatební dar - steakové nože

  1. Svatební dar - zapékací mísy
  2. Svatební dar - konvice
  3. Svatební dar - steakové nože
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz