Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Zakončete svatební maraton na luxusních plážích v Řecku

2013-05-30.Líbí se mi (1).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební cesta/Zakončete svatební maraton na luxusních plážích v Řecku

Toužíte prožít s partnerem nezapomenutelné líbánky? Nemusíte ani do dalekých exotických zemí.

Romantiku i nádhernou přímořskou atmosféru si můžete vychutnat i v Evropě na řeckých ostrovech a za svatební cestu přitom neutratíte celé jmění.

Která místa v Řecku jsou pro líbánky jako stvořená?

Řecké ostrovy nemají konkurenci. Průzračné tyrkysové moře lemuje čisté písčité pláže a bělostná vápencová skaliska, které podtrhují atmosféru již tak nádherného okamžiku jako spojení dvou zamilovaných bytostí do svazku manželského. Řecká hudba, tanec i kuchyně jsou jen sladkou třešničkou na líbánkovém dortu.

K nejoblíbenějším destinacím pro novomanžele patří ostrov Santorini, který se může pochlubit nejenom nejromantičtějšími západy slunce, ale i nezaměnitelným výhledem na romantická modrobílá městečka na svazích při pobřeží.

Novomanželé, kteří hledají klid a soukromí by měli vyrazit na některou z proslulých bělostných pláží mezi vápencovými skalisky ostrova Lefkáda. Celé dny se zde můžete oddávat plážovým radovánkám a užívat si v klidu jeden druhého.

Nelze také opomenout ostrov Zakynthos, kde si vychutnáte nejenom překrásnou líbánkovou dovolenou u moře, ale také si odtud přivezete spoustu zážitků. Těšit se můžete například na pozorování želv, proplouvání Modrými jeskyněmi nebo návštěvu slavné Pláže ztroskotání.

Líbánky v Řecku

Svatební cesta se vším, co k ní patří

Cestovní kanceláře nabízejí ke svatebním cestám do Řecka balíčky benefitů. Ke specialitám těchto cest patří samozřejmě uvítací láhev vína nebo sektu, koš ovoce, řecké delikatesy, ale také výzdoba apartmá a romantický výhled.

Některé služby již bývají v ceně dovolené, lze však po domluvě s cestovní kanceláří sjednat i jiná speciální přání.

Svatba a líbánky 2 v 1

V poslední době jsou oblíbené svatební obřady spojené s líbánky. Novomanželé nejenom ušetří značné peníze, ale i svůj čas spojený s plánováním a přípravami. U cestovních kanceláří si lze objednat svatební obřad v zahraničí, a ta vše zajistí za vás (svatební koordinátor, doklady a jejich překlad, oddávající, svědci, výzdoba a další).

Líbánky Zakyntos

Líbánky na poslední chvíli

Plánujete svatbu narychlo? Objednejte si last minute zájezd v Řecku a líbánky jsou v kapse. Tato varianta je ideální, nemáte-li příliš specifické požadavky na ubytování.

Z pohodlí domova můžete prohlédnout zajímavé last minute zájezdy u cestovní agentury Travel Portal. Nabízí zájezdy řady cestovních kanceláří, a tak si jednoduše srovnáte ceny, hotely i lokality, které vám budou nejvíce vyhovovat.

Přejeme vám, ať jsou vaše líbánky v Řecku nezapomenutelným zážitkem a krásným vstupem do manželství.

  • Líbánky Santorini

    Líbánky Santorini

  • Líbánky Lefkada

    Líbánky Lefkada

  • Líbánky v Řecku

    Líbánky v Řecku

  • Líbánky Zakyntos

    Líbánky Zakyntos

  1. Líbánky Santorini
  2. Líbánky Lefkada
  3. Líbánky v Řecku
  4. Líbánky Zakyntos
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz