Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební image 1.díl – Zbavte se unavené pleti!

2013-10-09.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební rady a tipy/Svatební image 1.díl – Zbavte se unavené pleti!

Každá nevěsta si chce svůj svatební den užít. Především chce být krásná, protože je v tento den zářícím středobodem celého dění. K tomu se musí krásnou cítit.

Rychlé řešení, jak se zbavit unavené pleti a být krásná ve svůj velký den!

Lékařské kliniky dnes znají tajemství rychlé pomoci, abyste o svatebním dni – i noci – zářila svěžestí. Řešení se jmenuje Svatební sváteční kombinace Esthé a je to protentokrát svátek pro vaši pleť.

Co se za zákrokem skrývá?

Jedná se o kombinaci dvou zákroků:
1. diamantová vakuová mikrodermabraze je v podstatě dokonalý peeling. Odstraní pomocí diamantové hlavice všechny zrohovatělé šupinky odumřelé kůže, vyhladí drobné nerovnosti, pročistí rozšířené póry a pleť připraví na krok.

2. Laserová gelová maska se nanáší na připravený povrch kůže. Je to směs koncentrovaných vitamínů a látek prospěšných regeneraci pokožky. Do podpovrchových vrstev pleti se tyto účinné látky dostanou pomocí biostimulačního laseru, který je dopraví tam, kam žádný krém nemůže.

Pleť se tzv. „napije“, dochází k vyhlazení jemných vrásek, stažení rozšířených pórů a dosažení celkově zdravějšího a mladistvějšího vzhledu pleti.

Celý zákrok je příjemný, skoro relaxační a trvá asi půl hodiny. Efekt je okamžitý. Pacientky působí dojmem, že se vrátily z dlouhé dovolené. Účinek vydrží 2 – 3 týdny.

Zdravější vzhled pleti

Není potřeba zdůraznit, že také maminky chtějí na fotkách, které budou dlouhá léta uchovávána vypadat co nejlépe. Svatební sváteční kombinace Esthé proto výrazně pomůže také jim.

Kombinaci těchto ošetření nabízí laserová klinika
Esthé za 1 600,- Kč.

Esthé – Klinika estetické medicíny, a.s.

Na Příkopě 17
110 00 Praha 1

www.esthe-laser.cz

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz