Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Tajemství krásných svatebních vzpomínek

2013-11-04.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební oznámení/Tajemství krásných svatebních vzpomínek

Uchovejte si na svatbu jen ty nejkrásnější vzpomínky. Jak? Ukryté ve svatebních fotografiích či oznámeních. Poradíme vám, jak na to!

Svatba patří bezesporu k jedné z největších a nejvýznamnějších událostí ve vašem životě. Uchovejte si na ni jen ty nejkrásnější vzpomínky. Jak? Ukryté ve svatebních fotografiích či oznámeních. Poradíme vám, jak na to!

Kvalitně, prosím

Jestli se na něčem nevyplatí šetřit, tak jsou to právě svatební oznámení a fotografie. Bez problémů sice najdete desítky návodů a rad, jak si vše zajistit rychle a levně, ale pravda je někde jinde.

Ano, návrh svatebního oznámení můžete vytvořit sami, čímž ušetříte peníze. Rozhodně to ale bude vyžadovat investici času. A vězte, že ten si vaše oznámení – předzvěst velkolepé události – rozhodně zaslouží.

To samé platí o fotografiích: klidně si sjednejte svého známého či kamaráda, pro kterého je focení koníček. Ale nikdy nešetřete na finálním zpracování, čili na tisku! Vaše svatební oznámení i fotografie mohou být sebekrásnější, ale nekvalitně provedený tisk na nevhodném papíře vše zhatí.

Vždy se v tomto případě obracejte na tiskařské centrum, jako je Point4Me, kde vám jednak poradí s výběrem materiálu, případně navrhnou i nejvhodnější řešení a způsob zpracování.

Svatební oznámení

5 pravidel zdařilého svatebního oznámení

1. Svatební oznámení naznačuje styl celé svatby. Ujasněte si ho včas.
2. Buďte střídmí. Nezahlťte oznámení kudrlinkami a srdíčky. Prezentujte sebe, ne možnosti grafických programů.
3. Rozmístění textu má svá pravidla. Dodržujte je: nevěsty jméno patří vlevo od ženichova, případně nad ženichovo.
4. Chcete na oznámení citát nebo několik veršů? Věnujte čas jejich výběru. První citát, který vás zaujme, použije určitě spousta dalších lidí.
5. Použijte kvalitní papír s vysokou gramáží. Využijte ofsetový tisk – zaručená kvalita a zároveň příjemná cena.

5 pravidel pro perfektní fotografie

1. Chtějte kvalitu, ne kvantitu. Tisíce fotek vám jsou k ničemu – nakonec z nich stejně vyberete jen pár nejhezčích.
2. Fotograf na míru. Svatební fotografie jsou vaší památkou na celý život. Vyberte si proto fotografa, se kterým se shodnete na stylu provedení.
3. Přirozeně! Nenechte se nutit do umělých póz, naopak preferujte focení v přirozených situacích. Uvidíte, že nejpůvabnější budou především „momentky“.
4. Pusťte fotografa do zákulisí. Záběry z příprav nebo dojemné vítání a loučení – i to patří ke svatebnímu dni.
5. Vyvolávejte a tiskněte u profesionálů! Kvalita ani cena fotografií z osobních tiskáren se těm odborně zpracovaným nevyrovná.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz