Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jak proběhla největší podzimní svatební událost v Čechách? Na to se musíte podívat sami..

Svatební Expo 2013 – Crowne Plaza Prague

Ve dnech 8. a 9. listopadu 2013 proběhla největší podzimní svatební událost v Čechách – Svatební Expo 2013. Svatební veletrh v Hotelu Crowne Plaza přilákal snoubence nejen z Prahy, ale i celé ČR. Celkový počet byl přes 2500 cílených návštěvníků.

Expo v letošním roce nabídlo svým návštěvníkům prezentace 120 svatebních profesionálů, mezi nimiž letos byli vystavovatelé jak z Čech, tak Slovenska, ale i z Dánska, nebo např. z Turecka. Během Expa se návštěvníkům předvedly přední svatební salony s nádhernou módní show pod taktovkou agentury Talent Galaxy.

Celá show trvala 70 minut a předvedlo se zde celkem 8 svatebních salonů s více jak 50 modely svatebních šatů. A přehlídka šatů byla doplněna svatebními kyticemi.

Přehlídka svatebních šatů

Expo nabídlo snoubencům nově a zcela zdarma i poradenské centrum přímo od organizátorů Expa, kde se návštěvníci mohli zeptat a nechat si poradit ohledně harmonogramu svatby, dodavatelů, možností rozpočtu, rad na co rozhodně nezapomenout, či na co si dát při svatebních přípravách pozor. V poradenském koutku čekali usměvavé svatební koordinátorky ochotné pomoci snoubencům se vším, co je doopravdy zajímá.

Svatební Expo odstartovalo vlnu svatebních trendů pro rok 2014 a přišli si zde na své jak zastánci skromnějších svatebních plánu třeba na vlastní zahradě, tak nároční návštěvníci, kteří chystají velkou a honosnou svatbu na zámku, či v luxusním hotelu.

Svatební EXPO 2014

Expo se pro rok 2014 prvně posouvá o 14 dní na poslední víkend před adventem. Celý tým Svatebního Expa 2014 se těší na návštěvníky i vystavovatele 21. – 22. 11. 2014.

Expo 2014 nabídne návštěvníkům opět celou řadu nejlepších tradičních, ale i úplně nových vystavovatelských subjektů, které na jiných veletrzích doposud nevystavovaly.

Více informací na www.svatebniexpo.cz

  • Svatební šaty

    Svatební šaty

  • Svatební vybavení

    Svatební vybavení

  • Přehlídka svatebních šatů

    Přehlídka svatebních šatů

  1. Svatební šaty
  2. Svatební vybavení
  3. Přehlídka svatebních šatů
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz