Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Již 9. ročník svatebního veletrhu v OC Futurum Brno proběhne ve dnech 22. a 23. února 2014.

Srdečně vás zveme na 9. ročník tradičního Svatebního veletrhu Futurum Brno 2014

Místo konání
OC Futurum Brno, Vídeňská 100, Brno

Datum konání
sobota 22.2.2014 10.00-18.00, neděle 23.2.2014 10.00-17.00
Bez vstupného

Svatební veletrh Futurum

Svatební veletrh v OC Futurum Brno se těší velkému zájmu návštěvníků a vystavovatelů již od roku 2004, kdy se konal poprvé.

Stejně jako v předchozích letech i na 9. ročníku mohou budoucí manželé načerpat inspiraci, užitečné rady a tipy pro svůj nezapomenutelný den od vystavovatelů z oblasti svatebního průmyslu. Budou zde představeny nejnovější zahraniční i domácí trendy svatebních šatů, doplňků a pánské mody. Dále se návštěvníci mohou těšit na prezentace a ukázky svatebních dekorací, svatebních květin, účesů, líčení, snubních prstenu, svatebních dortů, svatebních oznámení, prezentací míst pro svatební obřady a hostiny. Připravena bude i ochutnávka svatebního cukroví a degustace vín.

Po oba dva veletržní dny budou pro návštěvníky připraveny přehlídky, bohatý doprovodný program a pro snoubence soutěž o hodnotné ceny a slevy. Většina vystavovatelů chystá pro návštěvníky veletržní slevy, akce a ochutnávky.

Více informací na www.svatebnifuturum.cz

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz