Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební veletrh 2014 v Diplomat Hotel Prague

2014-02-06.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Svatební veletrh 2014 v Diplomat Hotel Prague

Již 14. ročník svatebního veletrhu v hotelu Diplomat se koná ve dnech od 7. do 9. února 2014.

Diplomat Hotel Prague již počtrnácté uvádí svatební veletrh, který je v České republice jednou z největších přehlídek nejnovějších svatebních trendů. Svatební veletrh probíhá v průběhu tří dnů od 7. do 9. února 2014 a pro širokou veřejnost je připraven opravdu bohatý program.

Svatební veletrh v hotelu Diplomat

Od pátku 7. února 2014 od 14 hodin do nedělního odpoledne 9. února 2014 v konferenčních prostorách Diplomat Hotelu Prague mohou budoucí manželé načerpat inspiraci a užitečné rady a tipy pro svůj nezapomenutelný den až od stovky vystavovatelů z oblasti svatebního průmyslu. Budou zde představeny nejnovější zahraniční i domácí svatební trendy známých a oblíbených svatebních domů, jako je Nuance či Adina v podobě přehlídky svatebních šatů a obleků. Dále se návštěvníci mohou těšit na bohatou ukázku dekorací svatebních květin, účesů a líčení. Připravena bude i ochutnávka svatebního menu, degustace vín, prezentace fotoateliérů a tanečních kurzů.

Součástí veletrhu bude i několik módních přehlídek, tanečních i hudebních vystoupení, ukázka svatební tabule a menu přímo od ředitele kuchyně Diplomat Hotelu Prague, Vladimíra Kovařiče.

V průběhu veletrhu se můžou návštěvnice a budoucí nevěsty účastnit castingu soutěže Souboj nevěst a současně v sobotu večer proběhne semifinále této soutěže právě v Diplomat Hotelu Prague.


Otevírací doba svatebního veletrhu:
Pá: 14:00 – 20:00
So: 10:00 – 18:00
Ne: 10:00 – 17:00
Vstupné: 50 Kč


Adresa:
Evropská 15
160 41 Praha 6 – Dejvice
Od stanice metra A Dejvická vzdálenost cca 300m (4 minuty pěšky).

Hrdými sponzory veletrhu je Heineken, Metaxa a Bohemia Sekt.
Generální partner: Souboj nevěst
Mediální partner: Tvoje svatba
Partner: Svět svateb.cz

Svatební veletrh billboard

Diplomat Hotel Prague

Čtyřhvězdičkový Diplomat Hotel Prague se nachází jen pár metrů od stanice metra Dejvická. Jeho ideální poloha, skvělá dopravní dostupnost, 398 pokojů a rozsáhlé konferenční centrum činí z hotelu jedno z nejoblíbenějších míst pro pořádání kongresů a konferencí. Pro organizaci akcí všeho druhu včetně svateb, disponuje hotel týmem profesionálních pracovníků.

Pro více informací navštivte: www.diplomathotel.cz

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz