Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Ohlédnutí za svatebním veletrhem v Horažďovicích

2014-02-10.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební akce/Ohlédnutí za svatebním veletrhem v Horažďovicích

1. února se v Horažďovicích konal svatební veletrh, kterému jsme byli hlavním mediálním partnerem. Podívejte se na fotografie.

Svatební veletrh přivítal více než 150 návštěvníků + VIP pozvané hosty svatební agenturou GaPe a hotelem Prácheň. Návštěvníci přijeli z okolí Strakonic, Českých Budějovic, Písku, Sušice, Milevska a Plzně atd.

Svatební veletrh Horažďovice

Svatební veletrh také navštívila odborná veřejnost z největších svatebních portálů – hlavní mediální partner – svatební portál Svět svateb.cz a svatebních časopisů.

Svatební agentura GaPe podporovala tímto veletrhem Jihočeské dětské centrum (Kojenecké centrum v areálu nemocnice Strakonice), které je zastoupeno Mgr. Karasem – ředitelem. 10% z každé vstupenky tedy poputuje do tohoto dětské centra + GaPe věnuje věcné dary dětem. V tento den se vybrala částka 1000CZK, kterou si převezme ředitel dětského centra pan Mgr. Karas. Ředitelka svatební agentury GaPe osobně navštívila dětské centrum a ví, že dětem je poskytována víc než stoprocentní péče. Přesto věří, že se podaří děti umístit do milujících náhradních rodin.

Více fotografií z Horažďovic naleznete ve fotogalerii svatebního veletrhu.

  • Svatební veletrh Horažďovice

    Svatební veletrh Horažďovice

  • Přehlídka svatebních šatů

  • Vystavovatelé svatebních šatů

    Vystavovatelé svatebních šatů

  1. Svatební veletrh Horažďovice
  2. Vystavovatelé svatebních šatů
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz