Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební dny v hotelu Clarion

I letošní SVATEBNÍ DNY, které se budou konat již po páté, mají pro vás zbrusu nové nabídky ze svatebního světa.

2015-01-13.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

I letošní SVATEBNÍ DNY, které se budou konat již po páté, mají pro vás zbrusu nové nabídky ze svatebního světa.

Chystají se Svatební dny v Clarionu 16. a 17.1.2015

5. ROČNÍK VELETRHU NABÍDNE OPĚT SVATEBNÍ VŠEHOCHUŤ

I letošní SVATEBNÍ DNY, které se budou konat již po páté, mají pro vás zbrusu nové nabídky ze svatebního světa. Natěšeni do nové svatební sezóny jsme pro vás znovu připravili nejlepší a nejlákavější nabídky – všechny na jednom místě, od těch nejlepších odborníků!

Všimli jste si v pražských ulicích billboardu se slečnou ve svatebních šatech a pozadím plným květin růžových odstínů? Pak jste si jistě přečetli nebo domysleli, že se jedná o mimořádnou svatební událost – svatební veletrh SVATEBNÍ DNY 2015, který letos již po páté chystá mnoho překvapení.

Páté SVATEBNÍ DNY se konají již tradičně v hotelu Clarion Congress Hotel Prague a proběhnou ve dnech 16. a 17. ledna 2015. Jelikož je i letos našim heslem snaha „plnit nevěstám jejich přání“, těšíme se na nový ročník a na nové vystavovatele a návštěvníky o to víc – nejen nevěstám totiž, ale mnoha párům jsme jejich přání splnili! Úspěch našeho veletrhu, který se koná v jednom z největších kongresových hotelů v Česku, nás nesmírně těší, a proto nám dovolte, abychom vás opět provázeli na vaší cestě ke splněným svatebním snům.

VELETRŽNÍ SLEVY – AŽ 50%

Důvodem, proč zajít i letos na náš veletrh plný exkluzivních nabídek, je jako vždy stejný – máte možnost čerpat jedinečné výhody veletržních slev, které sahají až na 50%, spoustu dárků, akce a překvapení v podobě tomboly, bezplatných služeb, jako jsou například poradenství péče o pleť, líčení, česání nebo ochutnávky. Pro pánské osazenstvo chystáme módní přehlídku obleků, barmanskou show nebo výstavu vozů, které každoročně sklidí nemalý obdiv.

Příjemná atmosféra našich svatebních dnů se již stala tradicí, která udělala radost mnohým zamilovaným. Na ploše přes 3000 m2 se představí více než 100 vystavovatelů. Potěší především opravdu veliký výběr – svatební salony, pánská móda, zlatnictví, doplňky, cukráři, floristé, místa pro svatební obřady, hotely, restaurace, fotografové, svatební oznámení a mnohé jiné ze světa svatební inspirace.

Prvních 200 návštěvníků každý den obdrží u vstupu malý dárek. Ostatní návštěvníci však také neodejdou s prázdnou – obdrží tištěný svatební katalog se spoustou zajímavých článků a důležitých kontaktů. Takže hurá – do pětice všeho nadmíru!

KDE? Clarion Congress Hotel Prague****, Freyova 33, Praha 9

KDY? pátek 16.1.2015: 15.00 – 20.00; sobota 17.1.2015: 10.00-18.00

Vstupenky zakoupíte přímo u pokladny před vstupem – 100 Kč (děti a ZTP 50 Kč; vstupenka platí oba dny).

Více informací na stránkách:
www.svatebnidny.cz

Nebo na Facebooku:
SVATEBNÍ DNY v hotelu Clarion v Praze

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz