Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební veletrh 2015 Brno

Již 5. ročník svatebního veletrhu Svatební show 2015. Těšte se na velkolepou soutěž o svatbu snů, kde můžete vyhrát svatbu úplně ZDARMA.

2015-01-07.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Již 5. ročník svatebního veletrhu Svatební show 2015. Těšte se na velkolepou soutěž o svatbu snů, kde můžete vyhrát svatbu úplně ZDARMA.

Exkluzivní a největší profesionální svatební veletrh v Brně na ploše dvou tisíc metrů čtverečních.

Vážené dámy, vážení pánové, milí zamilování.

Srdečně vás zveme na pátý ročník velkolepé Svatební SHOW 2015 Brno.

Svatební SHOW je veletrh nové kategorie, který pro vás pořádá svatební agentura Naïve s.r.o.
Je určen všem zamilovaným a jeho cílem je představit něco nového, ale přitom tradičně doplněného o ucelenou nabídku produktů a služeb týkajících se jedné z nejvýznamnějších životních událostí – svatby.

Místo konání
Richard Adam Gallery, Ve Vaňkovce 2, 602 00, Brno

Termín konání
sobota 31.1.2015 10:00-18:00, neděle 1.2.2015 10:00-17:00

Program naleznete zde.

Svatební veletrh letáček

Nabídka

V reprezentativním prostředí Richard Adam Gallery vám vystavovatelé nabídnou vše, co souvisí se svatbou a inspirací pro slavnostní den. Svatební šaty, prstýnky, pánské obleky, obuv, spodní prádlo, květiny, šperky, bižuterii, foto a video, limuzíny, hudbu, vizážisty, make up a hair stylisty, svatební oznámení, dekorace a výzdobu, místa pro svatební obřad a hostinu, a hlavně bohatou zábavu.

Součástí Svatební SHOW bude 5. ročník soutěže Svatební kytice roku 2015, která je určena všem profesionálním floristům a studentům odborných zahradnických škol. Svatební kytice budou po celou dobu veletrhu vystaveny pro návštěvníky, kteří mohou hlasovat o nejkrásnější diváckou kytici. Součástí soutěže je přehlídka soutěžních kytic.

Zapojte se do svatebních soutěží už před veletrhem, poslouchejte po celý leden rádio Kiss Hády.

Zábava

• Velkolepá soutěž o svatbu snů, kde můžou zájemci vyhrát svatbu úplně ZDARMA – Vítězný pár snoubenců získá svatbu zcela ZDARMA, velké finále v neděli 1. 2. 2015.
• Velká floristická show spojená s módní přehlídkou finalistek soutěže LOOK BELLA 2014.
• Losování bohaté svatební tomboly – výtěžek bude věnován a předán na podporu nadačního fondu NIKÉ – Ozdravné pobyty pro Dětský domov pro mentálně a sluchově postižené v Ivančicích.

Přehlídka svatebních šatů

Vstupné

Při příchodu do Richard Adam Gallery pro vás bude připraveno uvítací místo, kde si zakoupíte vstupenku v hodnotě 100,-Kč. Dostanete identifikační náramek. V ceně je zahrnut vstup do veškerých prostor veletrhu, na módní přehlídky, na soutěž Svatební kytice roku 2015, na přehlídku extravagantních květinových účesů i bohatý doprovodný program. Také obdržíte tištěného průvodce, kde naleznete popisy všech vystavovatelů a partnerů.

Pro novináře a média

Před zahájením veletrhu se bude konat tisková konference a představení veletrhu, která se bude pořádat v sobotu 31. 1. 2015 v 9:00 hod. Při vstupu obdržíte welcome drink s občerstvením. Akreditace od 8:30.
V průběhu celého veletrhu je možné pořizovat audiovizuální a textové záznamy, fotografování, rozhovory – jak s pořadateli, tak s vystavovateli a účastníky, kompletně pro další zpracování jak pro účely prezentace v TV, v rádiu, v tiskovinách nebo na internetu.

Pro více informací nebo podkladů neváhejte navštívit webové stránky veletrhu www.svatebnishow.cz.

  • Svatební show

    Svatební show

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz