Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Trendy pro zážitkové svatební dary

Novomanžele již nemusíte obdarovat jen kuchyňským vybavením nebo penězi.

2015-04-26.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Novomanžele již nemusíte obdarovat jen kuchyňským vybavením nebo penězi.

Začala nám svatební sezóna, a tím pádem vyvstává otázka – jaké svatební dary novomanželům pořídit? Určitě nepokazíte nic tím, když jim do společného života darujete něco neobvyklého.


Něco, na co budou ještě hodně dlouho vzpomínat!


Romantika v Benátkách

Nebojte se o svou peněženku, nejedná se o Italské Benátky, ale o naše Pražské Benátky. Kochat se novamanželé budou Starou Prahou se sklenkou sektu v ruce, to novomanželům umožní plavba na gondole. Proplují pod Karlovým mostem, kanály Pražských Benátek, posledním obloukem nyní již neexistujícího Juditina mostu a kanálem Čertovka. Prostě romantická projížďka po Vltavě!

Křest pivem

Pokud byste rádi dopřáli nevěstě a ženichovi trochu relaxace, můžete jim věnovat chvíle odpočinku v pivních lázních. Tmavé Koupelové pivo, pramen uzdravující minerální vody, pivní kvasnice se směsí chmele a sušených bylin dokážou divy. Lázeň je prospěšná pro duševní zdraví a má rovněž ozdravný účinek. Můžete jim dopřát samotnou koupel nebo pivní lázeň s masáží. Do manželského života pak vkročí jako znovuzrození!

Adrop

Nebo radši křest vodou?

Jestli jsou novomanželé hodně akční, možná by je místo pohodičky potěšilo něco dobrodružnějšího. Ano, máme na mysli rafting! Sjet peřeje divoké řeky můžou jak na volné vodě v jarních měsících, tak na kanálech celoročně. Seznámení s vodní záchranou, teoretická výuka, výuka na klidné vodě, v divokém proudu a vlastní sjíždění – to vše je čeká a nemine.

Vznášet se a létat!

Romantika ve vzduchu při východu nebo západu slunce… Pokud víte, že nevěsta ani ženich netrpí strachem z výšek, pak můžete jako svatební dárek vybrat let balónem. Vychutnat si pohled na krajinu z koše balónu, který pomaličku pluje vzduchem, mohou z výšky až 300 metrů. Na konci letu pak projdou slavnostním křtem, přijetím do stavu balonářského a na to vše si připijí šampaňským.

Foto: Adrop.cz

  • Let balonem

    Let balonem

  • Plavba na gondole

    Plavba na gondole

  • Pivní lázně

  • Rafting

    Rafting

  • Adrop

    Adrop

  1. Let balonem
  2. Plavba na gondole
  3. Rafting
  4. Adrop
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz