Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba na zaoceánské lodi

Plavba na zaoceánské lodi včetně platného svatebního obřadu či oslavy svatebního jubilea. Takovouto plavbu Vám zajistí Luxury Travel s.r.o.

2015-04-17.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Plavba na zaoceánské lodi včetně platného svatebního obřadu či oslavy svatebního jubilea. Takovouto plavbu Vám profesionálně zajistí cestovní kancelář Luxury Travel s.r.o., zástupce světových rejdařství na českém trhu.

Plavba na zaoceánské lodi včetně platného svatebního obřadu či oslavy svatebního jubilea.


Takovouto plavbu Vám profesionálně zajistí cestovní kancelář Luxury Travel s.r.o, zástupce světových rejdařství na českém trhu.

Patříte mezi ty, kteří chtějí strávit svatební den bez vyčerpávajících příprav? Rádi byste organizaci svatby, včetně veškerých formalit, přenechali odborníků? Prožili byste rádi výjimečný sňatek během Vaší plavby na zaoceánské lodi? Pak jste u nás správně.

Svatební obřad na palubě zaoceánské lodi

V průběhu Vaší dovolené na zaoceánské lodi Vám zajistíme svatební obřad, včetně platného oddacího listu. Místem obřadu je buď stylový salónek na palubě lodi samotné, nebo překrásná místa na pevnině, na bílých plážích, či na matričním úřadě v historických městech, kterými budete během Vaší plavby projíždět. Vyberte si jedno z nabízených okouzlujících míst ve Středozemním moři, Karibiku, Orientu, Severní a Západní Evropě, nebo Severní Americe a vyslovte si své ANO naprosto netradičním způsobem.

Zaoceánská loď

Tento zážitek Vám zprostředkuje cestovní kancelář Luxury Travel, která zastupuje světová rejdařství na českém trhu. Zde najdete specialisty, kteří znají rejdařství a lodě osobně.

Čerpejte z jejich bohatých zkušeností, rádi Vám poradí s výběrem lodi a plavby, která bude nejlépe odpovídat Vašim požadavkům a představám.

Nabízené rejdařství disponuje flotilou od 1200 až 2200 pasažérů dle typu lodi. Styl a atmosféra na palubě je ležérní a pohodová. Každý rok se flotila doplňuje o nový přírůstek, což garantuje nejmodernější vybavení a standart lodí.

Váš pobyt Vám zpříjemní mnohé kulinářské zážitky. Bufetové restaurace, ale také exklusivnější restaurace typu A-la-carte, Vás nadchnou a zpříjemní dny dovolené. Načerpejte novou energii ve SPA a wellness na palubě lodi, s jedinečným výhledem na moře s nabídkou různých typů saun a whirlpoolu.

Nechejte se hýčkat masážemi a lázeňskými procedury. Také milovníci sportu si přijdou na své. Moderně vybavená fitness studia s panoramatickými výhledy na moře, široká škála vedených lekcí, jako je Zumba, Pilates, či Spinning, golfové simulátory, potápění a jogging Vám zpříjemní dny na palubě.

Nabídka zahrnuje také obřady symbolické, které mohou jako ceremonii využít již sezdané páry. Tato slavnostní událost je určena těm, kteří již sňatek absolvovali, ale rádi by si tento společný okamžik prožili znovu.

Také páry stojící před životním jubileem, např. stříbrné svatby, si mohou svůj svatební slib a svou lásku opakovaně zpečetit.

Všem zájemcům nabízíme k výběru dva typy balíčků v nejvyšší kvalitě. Základní balíček obsahuje veškerou organizaci obřadů, včetně termínu potvrzení sňatku, všech úředních formalit, svatebního koordinátora, svědků, legalizovaného oddacího listu, přípravu svatební garderoby, květinu pro nevěstu a do klopy ženicha, kadeřníka, recepci se šampaňským a fotografa (5 svatebních fotoportrétů, fotoalbum s 40 fotografiemi a fotografie na CD). Místo svatební ceremonie a typ balíčku je třeba zvolit již při rezervaci plavby.

Romantický balíček obsahuje navíc doplňkové služby, jako svatební dort, jedenácti-chodové menu v gurmánské restauraci a lázeňské procedury. Ceny balíčků se liší dle trasy plavby a výběru místa obřadu.

Kdy svatbu na zaoceánské lodi objednat?

Minimální doba, kterou potřebujeme na zajištění potřebných formalit je 8 týdnů před požadovaným datem sňatku. V tomto termínu musí klient cestovní kanceláři dodat veškeré požadované dokumenty, které jsou podmínkou k realizaci plnohodnotného svatebního obřadu. Toto se netýká symbolických ceremonií. Cenu Vám uvedeme včetně ubytování v rezervovaném typu kajuty, Vámi vybraného svatebního balíčku, plné penze, nápojů k jídlu, přístavních tax a spropitného. Po svém návratu legalizujete oddací list poštovní formou na mezinárodní matrice v Brně.

Vaše svatba a líbánky budou nezapomenutelné

Splňte si svůj sen a prožijte neopakovatelný zážitek, který Vás bude provázet Vaším dalším životem. Následné líbanky strávíte na rozmanitých místech Vaší vybrané plavby a každé ráno Vás přivítá přístav jiného ostrova či města. Rozmanitost těchto dnů Vás zajisté nadchne a start do společného života obohatí o nezapomenutelné dny, na které budete s láskou vzpomínat.


Nabídku plaveb najdete na www.luxury-travel.cz

Luxury Travel s.r.o., Radlická 1g, 150 00 Praha 5
Tel: +420 234 802 215
Email: [email protected]


  • Lodní kajuta

    Lodní kajuta

  • Novomanželé na přídi

    Novomanželé na přídi

  • Novomanželé na lodi

    Novomanželé na lodi

  • Svatba na lodi

    Svatba na lodi

  • Wellness

    Wellness

  • Zaoceánská loď

    Zaoceánská loď

  1. Lodní kajuta
  2. Novomanželé na přídi
  3. Novomanželé na lodi
  4. Svatba na lodi
  5. Wellness
  6. Zaoceánská loď
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz