Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Předsvatební teambuilding pro snoubence

V TEPfaktoru můžete prožít svou rozlučku se svobodou nebo otestovat vaši týmovou spolupráci. Čeká na vás hodně zážitků a zábavy.

2015-07-14.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

V TEPfaktoru můžete prožít svou rozlučku se svobodou nebo otestovat vaši týmovou spolupráci. Čeká na vás hodně zážitků a zábavy.

Máte rádi adrenalin? Pokud ano, na tohle nikdy nezapomenete!

Hra? Skvělá zábava? Týmová spolupráce? Adrenalinový zážitek? Jeskyně, pláže, adrenalin, zábava, dobré jídlo a ubytování v bungalovech. To vše je TEPfaktor.

Adrenalinová rozlučka pro nevěstu i ženicha

TEPfaktor je jedinečný zážitek v jeskyni obklopené plážemi, jen 40km od Prahy s možností ubytování, občerstvení a doprovodným program. Je to ideální místo pro uspořádání adrenalinové rozlučky se svobodou jak pro nastávající nevěsty, tak i pro ženichy. Se svými blízkými si zde užijete hodně zábavy a získáte nové zážitky a zkušenosti.

“Rozlučka se svobodou nebo svatební dar? K každém případě teambuilding pro nevěstu a ženicha.”

TEPfaktor

Rozlučka se svobodou fakt netradičně

Kapacita TEPfaktoru je přes 100 osob, takže zde můžete mít i velkou rozlučku. Personál areálu se rád postará o catering a vše potřebné k tomu, aby vaše rozlučka byla bez starostí. Vy si společně s vašimi blízkými, budete užívat adrenalinový zážitek TEPfaktoru.

Opravdu originální a navíc adrenalinový svatební dar

TEPfaktor je místo, které skýtá spousty zábavných úkolů. Prověřte, zda spolu novomanželé zvládnou plnit zadané úkoly. Vzájemně se u toho všichni pobavíte. Úkoly jsou rozděleny do 4 sekcí, které vyzkouší vaši logiku, zručnost, fyzičku a důvtip.

K plnění úkolů je zapotřebí pouze tým o 2-5 lidech, kterému nechybí odvaha a smysl pro humor. Darujte tento zážitek novomanželům jako svatební dar. Pokud milují adrenalin a dobrou zábavu, jistě se jim bude líbit.


Otestujte spolupráci novomanželů!


Ubytování v bungalovech na pláži

K ubytování vám bude k dispozici 12 bungalovů přímo na pláži. Dále dva plážové bary, nově otevřený samoobslužný bar a grily přímo na pláži.

  • Labyrint

    Labyrint

  • Adrenalinová atrakce

    Adrenalinová atrakce

  • Piráti

    Piráti

  • Jeskyně

    Jeskyně

  • Šachovnice

    Šachovnice

  • Kostky

    Kostky

  • Bungalovy

    Bungalovy

  • Pláž s grilem

    Pláž s grilem

  • TEPfaktor

    TEPfaktor

  1. Labyrint
  2. Adrenalinová atrakce
  3. Piráti
  4. Jeskyně
  5. Šachovnice
  6. Kostky
  7. Bungalovy
  8. Pláž s grilem
  9. TEPfaktor
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz