Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Přijďte na 1. máj do Hard Rock Cafe

Nevíte jak oslavit 1. máj? Prožijte ho s námi v Hard Rock Cafe!

2016-04-08.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Nevíte jak oslavit 1. máj? Prožijte ho s námi v Hard Rock Cafe!

Po úspěšném loňském Zamilovaném 1. máji v Pražských Benátkách, pro vás připravujeme další prvomájové setkání. Tentokrát v hudebním klubu Hard Rock Café v centru Prahy. Na letošním ročníku podpoříme charitu STREET 2 Sanctuary prodejem speciálních náramků za 40Kč (celých 100% částky jde rovnou organizaci).


10 bodů programu, které pohromadě nezažijete

♥ WELCOME DRINK ♥ „rock“BOLA ♥ MEMO TOUR ♥ KONCERT ROXETTE REVIVAL ♥ CANDY BAR ♥ MÓDNÍ PŘEHLÍDKA ♥ BARMANSKÁ SHOW ♥ PÁNSKÁ ZÓNA ♥ FOTOBUDKA ♥ SPECIÁLNÍ DRINKY ♥

Hard Rock Café

Foto: Hard Rock Cafe

Oslavte s námi Zamilovaný 1. máj

Letošní zamilovaná párty se bude konat v legendárním Hard Rock Cafe – Dům U Rotta, Malé náměstí 3, Praha 1, párty bude probíhat od 17 do 20h. Kapacita je omezena pouze pro 150 osob, ať už jste snoubenci nebo zamilovaní, nebo chcete jen oslavit svátek zamilovaných netradičně, přijďte se pobavit. Vstupenky zakoupíte na místě.

Akce je pro všechny zamilované – nejen pro snoubence!!!

Těšit se můžete na bohatý program

Za pouhých 50kaček si užijete welcome drink, módní přehlídku retro šatů od JaneBond, sweetbar a speciální cupcakes od Cakeland i cenami nabitou „rock“BOLU. Pořád vám to nestačí? Nemějte strach – dále je pro vás připravena pánská zóna s mobilním casinem od Mobilních karbaníků, barmanská show, fotobudka, latinské tance a od 20ti hodin živá kapela Roxette revival! Celý večer zachytí fotograf Marek Švadlena.

Třešničkou večera bude Roxette Revival

Video: Youtube.com

Oslavte svátek zamilovaných stylově v legendárním Hard Rock Cafe.

Pro všechny milovníky rockové hudby bude připravena MEMO tour – exkluzivní prohlídka vystavených předmětů (jako jsou například kytary známých umělců) spolu s průvodcem, který vám prozradí všechny zajímavosti o získání těchto předmětů do vlastnictví Hard Rock café.

Ceny v „rock“BOLE

Během večera si můžete koupit lístky do „rock“BOLY a těšit se na skvělé výhry. Vyhrát můžete romantický pobyt od Hotelu Zlatá hvězda, poukázky do Hard Rock Cafe, dort od LUMI Dobrot, trička Lardon, květina od Květiny Bianca, voucher od Design Empathy a mnoho dalšího.

Přijďte na naši zamilovanou párty a oslavte 1. máj stylově.

Připojte se k Facebook události!

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz