Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Společné bydlení po svatbě?

Svatbou vše teprve začíná. Po svatbě a svatební cestě, vás čeká společné bydlení.

2016-06-08.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Svatbou vše teprve začíná. Po svatbě a svatební cestě, vás čeká společné bydlení.

Změní se něco?

Svatbou se ledaco změní, příjmení, doklady a změna adresy. I vaše chování by se mělo přizpůsobit. Většina žen očekává, že v manželství bude muž zodpovědnější a ohleduplnější. Ano, často se tak stane, ovšem najdou se i jedinci, kteří si nedokážou připustit, že se o svůj osobní prostor svatebním dnem dělí. Muži jsou té myšlenky, že se po svatbě nezmění vůbec nic.

První noc v novém bytě

Většina párů, které se vezmou, už spolu bydlí, ale v případě, že vás čeká další významný krok do společného života, se máte na co těšit. Nové hnízdečko lásky, které si vytvoříte nejen pro sebe, ale i pro případné plánované dítko.

Bydlení po svatbě

Foto: Archiv Svět svateb

Prakticky a bez stresu

I takto příjemná záležitost jako je, budování společného bydlení po svatbě je kolikrát náročné. Často se stane, že má pár rozdílné myšlení ohledně barev, dekorací nebo důležitého vybavení do kuchyně. Popřemýšlejte, zda si nenápadně neříci o svatební dary v podobě kávovaru, mixéru a dalších drobných spotřebičů do kuchyně. Ulehčí to situaci a zbytečné dohadování ve chvíli, kdy už si chcete jen užívat jeden druhého.

Nový start

Teprve společné bydlení vám ukáže, jaká jste doopravdy skvělá dvojka.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz