Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Fotokniha jako důkaz svatby

Nemáte svatební fotoknihu? Jakoby svatba ani nebyla. Luxusní svatební fotoknihu přitom pořídíte velmi snadno a rychle on-line.

2017-06-18.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Nemáte svatební fotoknihu? Jakoby svatba ani nebyla. Luxusní svatební fotoknihu přitom pořídíte velmi snadno a rychle on-line.

Svatební fotokniha

Z vašeho úžasného dne máte zaručeně spoustu fotografií (od profesionálního fotografa nebo od svatebčanů), které zachycují jedinečné momenty z příprav, ze samotného obřadu a z následné oslavy vašeho velkého dne. Všichni, včetně vás, by je rádi co nejdříve viděli.

Vhodnou formou, jak toho docílit a všem se pochlubit, je svatební fotokniha. Prarodiče toho na displeji telefonu pravděpodobně moc neuvidí, na Facebooku vám u fotky nedají „Like“ a tak rádi by si fotografie také prohlédli. Ideální prostor pro svatební fotoknihu.

Luxusní svatební fotokniha

Pořiďte si luxusní svatební fotoknihu HD Profi Book. Oproti klasické fotoknize má řadu předností. Jednou z nich je větší odolnost proti poškrábání, otiskům prstů i nechtěným kapkám vody. Můžete ji dokola prohlížet s rodiči, svědky, prarodiči nebo kamarády a fotokniha bude stále jako nová.

Svatební fotokniha

Další její skvělou výhodou je možnost použití jedné fotografie přes dvě stránky. Unikátní technologie ploché vazby umožňuje fotografii krásně vyniknout přes celou šířku knihy.

Prohlédnout tipy svatebních fotoknih

Kompletní snímek bude vidět s veškerými detaily i podél vazby. Nespornou výhodou je také životnost této fotoknihy. Dosahuje více než 300 let, takže máte jistotu, že si ji budou prohlížet i pravnuci vašich pravnuků.

Tvorba svatební fotoknihy

Je to tak jednoduché. Vše lze vytvořit on-line bez nutnosti složité instalace nepřehledného softwaru. Stačí si jen vybrat z připravených motivů a můžete začít. Velmi elegantní a působivá je fotokniha na šířku, také můžete zvolit fotoknihu čtvercovou nebo na výšku. Záleží jen na vás kolik fotografií použijete. Klidně vám postačí 50 fotek, ale stejně tak vyrobíte fotoknihu s 300 fotografiemi.

Finální podoba fotoknihy je pak zcela na vás. Můžete volit různé rozložení fotografií na stránce, vybírat pozadí, vkládat texty, okraje a obrázky, tzv. scrapbooky.

“Tak neváhejte a připomínejte si neopakovatelné momenty vašeho svatebního dne!”

Prohlédnout tipy svatebních fotoknih
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz