Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

I Praha 8 může být ideálním místem pro vaši svatbu

Svatební obřad, hostina a svatební noc na Praze 8? Ano, přesvědčte se sami!

2018-02-01.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/I Praha 8 může být ideálním místem pro vaši svatbu

Hledáte na Praze 8 místo pro vaši svatbu, svatební hostinu či raut a svatební noc? Čtěte dále…

Většina z nás má se svatbou spojenou sousední oblast Prahy 8 – Tróju, kde se nachází mnoho krásných a zajímavých míst, jakými jsou například Trojský zámeček či vinice sv. Kláry s kaplí. Ta jsou pro svatební obřady jako stvořena. Kde ale příjemně strávit zbytek svatebního dne?

Svatební hostina na Praze 8 s výhledem

Přesun ze svatebního obřadu na hostinu, by neměl být nikterak chaotický, ba naopak. Měla by zůstat zachována příjemná svatební atmosféra. Proto je vhodné vybírat restaurace v blízkosti svatebního obřadu.

Jako vhodné místo pro vaši hostinu se nabízí Hotel Troja, který je umístěn co by kamenem dohodil od svatebních míst v Troje. Hotel Troja není jen hotel s restaurací. Nabízí velmi útulné zázemí s dokonalými službami a příjemným personálem.

Mimo svatební hostiny můžete ocenit i možnost uspořádaní svatební party či rychlý a pohodlný přesun hostů do hotelových pokojů. Zkrátka hotel Troja je jako stvořený pro váš svatební den. A ranní snídaně na rozloučenou se všemi vašimi hosty je už jen příjemným bonusem.

Restaurace nebo soukromý salonek s výhledem na Prahu

V hotelu Troja máte na výběr hned ze tří možností, kde uspořádat svatební hostinu. Každé z těchto míst má své jedinečné výhody, vybere si tak opravdu každý.

Je libo krásná restaurace, útulná zimní zahrádka nebo salonek s panoramatickým výhledem celou Prahu? Kapacita jednotlivých prostor se pohybuje až po 80 hostů, odvíjí se od uspořádání stolů.

Chci další informace o svatbě v hotelu Troja

Zimní zahrádka je moderní vzdušný prostor, příjemně zakomponovaný do klidné části zahrady. Je vhodný pro menší svatební hostiny pro 22 hostů.

Naopak v restauraci budete v samém centru všeho dění a pro zábavu můžete využít i přilehlých prostor. Kapacita restaurace je 80 lidí.

V salonku s výhledem na Prahu nebudete nikým rušeni a budete si tak moci naplno užívat svatební atmosféru až s 40 hosty. Salonek je umístěn v horním patře hotelu a je oddělen od běžného provozu.

Dokonce je vybaven vlastní kuchyní, která bude dělat pokrmy na přání. Samozřejmostí je vlastní šatna, toalety a bar, navíc je možné umístit projektor k promítání předsvatebních fotografií novomanželů.

Pro novomanžele luxusní svatební pokoj

Splňte si svůj sen! Prožijte svatební noc v luxusním pokoji, který vám zajistí ten nejromantičtější pohled na nádherně osvětlenou noční Prahu, a přitom si užívejte přítomnost milované osoby.

Ani vaši hosté nepřijdou zkrátka, protože Hotel Troja nabízí dvacet dva moderně vybavených pokojů, které zaručí nikým nerušený odpočinek po náročném svatebním dnu.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz