Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební dny 2018

Na jednom místě se na 2 dny shromáždí široká nabídka svatebních služeb a produktů.

2018-01-05.Líbí se mi (1).Komentářů: 0

8. ročník veletrhu Svatební dny nabídne opět to nejlepší.

Svatební dny - šaty

SVATEBNÍ DNY mají již svou tradici

Svatební dny, které se již tradičně konají v lednu v pražských Vysočanech, jsou považovány za největší svatební veletrh v České republice a patří mezi oblíbené akce roku. Pořadatelé připravili pro návštěvníky, kterých bývá okolo 5 tisíc, velmi bohatý doprovodný program.

Termín konání:

  • Pátek 12.1.2018: 15.00 – 20.00 hodin
  • Sobota 13.1.2018: 10.00 – 18.00 hodin

KDE?

Clarion Congress Hotel Prague****, Freyova 33, Praha 9

Vstupné:

100 Kč / osoba / oba dny (vstupenky je možné zakoupit i při vstupu do hotelu)

Svatební veletrh nejen pro snoubence

Clarion Congress Hotel Prague v pražských Vysočanech nabízí plochu přes 3000 m2, kterou využije více než 150 vystavovatelů. Pro nastávající novomanžele je to ideální místo, kde mohou čerpat inspiraci pro svoji vlastní svatbu. Návštěvníci se však neskládají pouze ze zasnoubených párů. Každoročně navštíví veletrh různé skupiny lidí napříč generacemi.

Vše na jednom místě

Na jednom místě se na 2 dny shromáždí široká nabídka svatebních salonů, cukrářů, fotografů, svatebních agentů, šperkařů, kosmetických značek a mnoho dalších. Velká výhoda je možnost si vyzkoušet šaty, ochutnat dorty a zákusky, vybrat ty pravé snubní prsteny ze široké nabídky za veletržní ceny nebo se nechat nalíčit či načesat. Svatební dny šetří budoucím nevěstám a ženichům čas a dává jim možnost srovnání v jednu chvíli na jednom místě.

Na návštěvníky čeká pestrý doprovodný program

Během dvou dnů se můžete těšit na bohatý program. Na pódiu se vystřídá módní přehlídka, talkshow, škola tance, tombola a různá hudební vystoupení. Moderátorského mikrofonu se chopí oblíbený herec a moderátor Petr Vágner a slavnostní páteční zahájení bude ve stylu Mamma Mia! s Olgou Lounovou a Petrou Vraspírovou.

Foto: Svatební dny

Svatební dny
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz