Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Nejprodávanější snubní prsteny v roce 2017 od Danfil Jewellery

2017-12-31.Líbí se mi (6).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Snubní prsteny/Nejprodávanější snubní prsteny v roce 2017 od Danfil Jewellery

Snubní prsteny jsou symbol lásky, ženy a muže, kteří se rozhodli pro společnou životní cestu. Pro všechny v Danfil Jewellery jsou také životním posláním. Pokud plánujete nákup snubních prstýnků, určitě se podívejte na nejprodávanější snubní prsteny v roce 2017.

Zlaté snubní prsteny = nestárnoucí klasika

Zlato, to je nestárnoucí klasika a dobrá investice. Takový prsten ze žlutého zlata je na levém prsteníčku nepřehlédnutelný. Alergie na zlato jsou velice ojedinělé. Zároveň se zlaté snubní prsteny snadno udržují. To jsou výhody zlata. Nevýhodou je samozřejmě vyšší cena. Zlato ale nikdy neztrácí svou hodnotu. A nejlevnější snubní prsteny ze zlata můžete pořídit na e-shopu Danfil Jewellery již od 3 603 Kč za pár.

Doživotní servis a dárková krabička zdarma

Za kvalitu zlata a ruční práci svých zlatníků společnost Danfil Jewellery s.r.o. ručí. Proto na jakékoliv zlaté snubní prsteny zakoupené v Danfil Jewellery získáte doživotní servis zdarma, jehož součástí je:

  • podrobná kontrola stavu prstenu
  • zvětšení / zmenšení velikosti
  • vyleštění
  • obnovení matování
  • změna povrchové úpravy
  • obnova původního stavu

Navíc rytiny i luxusní dárkovou krabičku na snubní prsteny dostanete v Danfil Jewellery zdarma.

Snubní prsteny z bílého zlata

Pokud se již zamilované páry rozhodnou pro zlato, volí ve většině případů bílé zlato v kombinaci se zirkony nebo diamanty. Bílé zlato je elegantní a v současnosti velmi moderní. Při výběru je nutné zvolit rhodiované prsteny, jako jsou ty od Danfil Jewellery, které nejen zlepšují jeho finální vzhled, tolik se neopotřebovává a může i zabránit případným alergickým reakcím na příměsi, které se přidávají do bílého zlata. Nejčastěji je to palladium, ale i měď, zinek nebo stříbro.

Stříbrné snubní prsteny

Pokud vám v rozpočtu nezbývá 3 500 – 5 000 Kč na zlaté snubní prsteny, můžete zvolit prsteny ze stříbra. Vzhledově si nezadají s bílým zlatem. Pokud nejste odborníci, nepoznáte rozdíl. Navíc osazené zirkony vypadají jako luxusní prsteny s brilianty. A cena? Ta začíná od 962 Kč za pár. Nízká cena je tedy jasnou výhodou oproti zlatu.

Nevýhodou stříbra oproti zlatu je jeho měkkost. Snadněji se mechanicky poničí. Vybírejte si vždy, obdobně jako u bílého zlata, rhodiované prsteny. Předejdete tak možným alergickým reakcím.

V případě úrazů, kdy je nutné snubní prstýnek sundat z prstu, se pak u stříbra ani u zlata nemusíte bát, že budou muset přijet hasiči a prsten rozřezat, jako se to může stát u chirurgické oceli.

Snubní prsteny na zakázku

Danfil Jewellery, jako tradiční výrobce ví, co zákazníkům nabídnout. Denně jsou v kontaktu se zákazníky a naslouchají jim. Pokud si ale nevyberte nebo jen chcete mít originální snubní prsteny, které nikdo jiný nemá, nabízejí možnost nechat si vyrobit snubní prsteny na zakázku přesně podle vašeho přání. Zkuste nezávazně poptat snubní prsten podle svých představ pomocí tohoto nezávazného formuláře.

Snubní prsteny na zakázku podle přání
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz