Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jak vybrat snubní prsteny podle materiálu?

Při výběru snubních prstenů je jedním z nejdůležitějších faktorů materiál, ze kterého jsou vyrobeny.

2023-03-23.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Snubní prsteny/Jak vybrat snubní prsteny podle materiálu?

Při výběru snubních prstenů je velmi důležitý faktor materiál, ze kterého jsou prsteny vyrobeny. Víte, jaký materiál vám bude nejvíce vyhovovat?

Výběr snubních prstenů

Při výběru snubních prstenů je jedním z nejdůležitějších faktorů materiál, ze kterého jsou vyrobeny. Vybírat můžete z mnoha materiálů, ať už se jedná o kovy, drahokamy, dřevo nebo plast, každý materiál má své výhody a nevýhody. Proto je důležité si předem zodpovědět otázku, jaký materiál vám bude nejvíce vyhovovat.

Jak vybrat snubní prsteny podle materiálu, bilé zlato

“Kov, drahokam, dřevo nebo plast? Každý materiál má své výhody a nevýhody.“

Zlaté snubní prsteny

Kov jsou tradičním materiálem pro všechny prsteny, avšak existuje mnoho druhů kovů, ze kterých můžete vybírat. Stříbrné snubní prsteny jsou levné, ale méně odolné, zlaté snubní prsteny jsou elegantní a velmi trvanlivé, zatímco platina je nejtrvanlivější, ale zároveň nejdražší ze všech kovů.

Pokud se vám líbí kovy, ale nevíte, který z nich si vybrat, zkuste se jít podívat do nějakého malého zlatnictví a zkusit si snubní prsteny na ruku. Podle pohodlnosti, pak zvolte to nejlepší pro vás.

Jak vybrat snubní prsteny podle materiálu, prsteny s linkou

Diamanty nebo jiné drahokamy

Drahokamy jsou dalším parametrem pro výběr snubních prstenů, ačkoli jsou drahé a vzácné, je dobré nad nimi zapřemýšlet. Diamanty jsou nejpopulárnější drahokam a mohou být kombinovány s různými kovy. Zejména jsou oblíbené u žen, jako malý třpytivý doplněk snubních prstenů.

Safíry, rubíny a smaragdy jsou také populární volbou, zejména na zásnubních prstenech. Pokud se rozhodnete pro prsten s drahokamem, zvažte, zda budete chtít pouze jeden kámen nebo více kamenů, které mohou být různých velikostí a barev.

Jak vybrat snubní prsteny podle materiálu, prsten v krabičce

“Co se týče poměru kvality a ceny snubních prstenů, doporučujeme zvolit snubní prsteny ze zlata.“

Plastové snubní prsteny jsou levné a mohou být vyrobeny v mnoha různých barvách a stylech. Takové prsteny jsou spíše vhodné pro příležitostné nošení, například jako módní doplněk. A ne jako prsten na celý život, který budete nosit každý den.

Jak vybrat snubní prsteny podle materiálu, žluté zlato

Závěrem je důležité vzít v úvahu hodnotu, vzhled, trvanlivost a vaše osobní preference. Vybírejte s rozvahou a vybírejte takový materiál, který vám bude nejvíce vyhovovat. Co se týče poměr kvalita a cena snubních prstenů, zvolte snubní prsteny ze zlata. Jsou velice elegantní, nejsou tolik drahé, jako prsteny z platiny, ale zároveň vydrží celý život. A to je rozhodně to, co chcete.

Za Elody, Markéta Verner

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz