Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba a hostina v historických prostorech Albrechta z Valdštejna

Láká vás historie, romantická místa a plánujete svatbu nedaleko Českého ráje? Čtěte dál.

2018-05-23.Líbí se mi (1).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební hostina/Svatba a hostina v historických prostorech Albrechta z Valdštejna

Láká vás historie, romantická místa a plánujete svatbu nedaleko Českého ráje?

Pokud ano, máme pro vás tip na neuvěřitelné svatební místo. Svatební obřad a hostinu můžete uskutečnit v historických prostorech z majetku Albrechta z Valdštejna. Nebo snad přímo ve Skále vytesané mnichy ve 12. století pod bývalým klášterem dnes pivovarem Klášterem.

Historické prostory jsou pro svatbu jako stvořené

Areál Svatebního hotelu Malý pivovar byl podle dochovaných informací budován mezi 12. a 16. stoletím. Vkusně se zde snoubí baroko se secesí, nejen proto na vás dýchne historie na každém kroku.

Pro každého člověka je svatební den jedním z nejvýznamnějších, nejkrásnějších a nejdůležitějších okamžiků v životě, proto by jej měl prožít ve výjimečném prostředí.

Hotel Malý pivovar

Největší výhodou areálu Svatebního hotelu Malý pivovar je vkusná a originální svatba na jednom místě, kde máte opravdu z čeho vybírat.


Svatební obřad 4x jinak aneb vybere si opravdu každý

Obřad pod širým nebem nebo v Královském sálu? Možné je obojí, a pokud se na vás počasí ve svatební den bude mračit, můžete se pohodlně přesunout do vnitřních prostor. Na výběr máte i další místa pro svatební obřad a to Červený salonek nebo prostory vytesané do pískovcové skály.

Svatební hostina ve Skále

Zajisté nejzajímavější svatební hostinu můžete mít ve vytesané skalní restauraci. Ale na výběr máte i neméně zajímavé prostory Červeného salonku nebo hotelové restaurace. Svatební hostina v hotelu Malý pivovar je vhodná jak pro malou, tak i velkou svatbu. A výtečná gastronomie je zde samozřejmostí.

Svatební noc v královském pokoji

Areál Svatebního hotelu Malý pivovar navíc nabízí ubytování pro svatební hosty a královský pokoj pro novomanžele, který musíte vidět osobně.


Pro váš významný den personál hotelu zajistí kompletní svatební služby od svatebního obřadu, květinové výzdoby, focení, projížďky kočárem, svatební hostiny, ubytování v hotelu, až po relaxaci ve wellness centru dle vašeho přání.


Zobrazit web Svatebního hotelu Malý pivovar
  • Hotel Malý pivovar

    Hotel Malý pivovar

  • Obřadní místnost

    Obřadní místnost

  • Obřadní místnost

    Obřadní místnost

  • Svatební obřad

    Svatební obřad

  • Svatební obřad na zámeckém mostu

    Svatební obřad na zámeckém mostu

  • Restaurace Skála

    Restaurace Skála

  • Svatební tabule

    Svatební tabule

  • Pokoj pro novomanžele

  1. Hotel Malý pivovar
  2. Obřadní místnost
  3. Obřadní místnost
  4. Svatební obřad
  5. Svatební obřad na zámeckém mostu
  6. Restaurace Skála
  7. Svatební tabule
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz