Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jaké vybrat svatební šperky pro nevěstu?

Vyberte si ty správné šperky ke svatebním šatům, aby byl váš outfit dokonalý.

2019-06-28.Líbí se mi (7).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební doplňky/Jaké vybrat svatební šperky pro nevěstu?

Víte, jak vybrat správné šperky ke svatebním šatům, aby byl váš outfit dokonalý?

Vyberte si vhodné šperky pro váš velký den

Svatební den představuje pro nevěstu jednu z nejvýznamnějších událostí jejího života. Je to jediný den v životě, kdy si může připadat jako opravdová princezna. Je to ale také den, kdy bude stvrzen vztah s jejím vyvoleným a taková událost by se neměla z hlediska stylingu podceňovat.

Náušnice z bílého zlata s diamanty 0,080 ct Atia
Zlaté napichovací náušnice se zirkony Eila
Náušnice pecky z bílého zlata s diamanty Brynn
Zlaté pecky náušnice kuličky

Jaké šperky může nevěsta nosit ke svým šatům?

Prvním a nejdůležitějším úkolem bude výběr svatebních šatů. Až podle jejich stylu se můžete rozhodovat, jaké šperky vám budou sedět nejvíce. Šaty bez zbytečných „cukrbliků“ a ozdob si určitě zaslouží výrazný náhrdelník. Oproti tomu honosné šaty s vlečkou a závojem už moc šperků nesnesou. Celý svatební styling vytvářejte podle toho, jak byste se sama připravovala například na ples.

Ze svatební soupravy šperků pro nevěstu vynechte prstýnky, protože ten nejkrásnější a nejdůležitější prstýnek dostanete až u oltáře od vašeho milého. Zaměřte se na náušnice a náhrdelníky.

“Nejkrásnějším šperkem na svatbě je přirozeně nevěsta.”

Svatební šperky ze zlata

Zlaté svatební šperky mají v poslední době největší ohlas. A důvod je prostý: ladí totiž se snubními prsteny. Ty se obvykle vyrábějí z bílého zlata. Nakonec se pak nejlépe ke svatebním šatům vyjímají zlaté a drobné náušnice se zirkonem nebo naopak honosné náhrdelníky.

Nenápadné a elegantní perly se k bílým šatům zkrátka hodí. Kromě bílých perel se setkáte také s nabídkou jiných odstínů například do růžova nebo do odstínu blankytně modré.

Sladěnost a vkus dejte na první místo

Svatební den si užijte podle svého. Zvolte si takové svatební šperky, které budou pasovat k vaší nátuře. Drobná bižuterie nebo extravagantní náhrdelníky? Na prvním místě je vždy vzájemná sladěnost a váš vkus. Doporučujeme si projít širokou nabídku šperků, kde naleznete mnoho inspirace.

Foto: iZlato24.cz

Zobrazit všechny zlaté šperky (přívěsky, náušnice, náhrdelníky, náramky)
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz