Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

VTIP, ORIGINALITA, ELEGANCE – TO JSOU SVATEBNÍ DARY OD ALBI

Jste pozvaní na svatbu a stále si lámete hlavu se svatebním darem? Připravili jsme pro vás článek s originálním svatebními dary od Albi.

2019-11-19.Líbí se mi (4).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební dary/VTIP, ORIGINALITA, ELEGANCE – TO JSOU SVATEBNÍ DARY OD ALBI

Jste pozvaní na svatbu a stále si lámete hlavu se svatebním darem? Teď už nemusíte.

Svatební dary od Albi jsou dobrou volbou

Velký den vašich přátel se blíží a vy tušíte, že patnáctý mixér nebo vysavač už jim asi radost neudělá? Chcete být originální a svým dárkem potěšit i pobavit? Rádi byste svým blízkým nadělili něco, co jim bude navždy připomínat jeden z nejkrásnějších dnů v jejich životě? Nu, tak to budete mít těžké … pokud vám uniknou nabídky svatebních dárků od Albi.

Odborníci na svatební dary i svatební přání

V Albi jsou totiž na dárky odborníci, ať už jde o narozeniny, výročí anebo právě svatbu. Předně je třeba si uvědomit, že velkou radost může udělat už i drobná pozornost. Třeba svatební přání, které si můžete zvolit z celé řady motivů – od těch spíše humorných až po decentní a romantické. Či zábavný měnící se hrnek nebo sada hrnků pro novomanžele. A pokud se chcete vymykat, věnujte šťastným novomanželům přáníčko, které jim při otevření zahraje tematickou písničku.

Chci vidět humorná trička od Albi

Na svatbě je třeba si něčím připít, a to ne jednou. Růžové svatební víno jistě přijde vhod, a pokud si s ním novomanželé připijí z elegantních sklenic pro ženicha a nevěstu, bude to veselka jako z pohádky. A až si jednoho dne budete chtít tuhle pohádku připomenout, bude se hodit svatební fotoalbum, a ano – i to pořídíte u Albi.

Pro nevěstu svatební podvazek

Než ale dojde na přípitek, musí si oba milenci říct své „ano“. A co když si třeba nevěsta zapomene podvazek? To přece nemůže sňatek proběhnout! Naštěstí správná kamarádka pro ni může svatební podvazek obstarat, a k němu třeba i elegantní polštářek na snubní prstýnky – každý detail musí být pečlivě promyšlený, aby nic nenarušilo dokonalost svátečního okamžiku.

Prohlédnout si hru Partnerské hrátky

Inspirace pro svatební noc

Svatební den ovšem pečetí až svatební noc. Dobrou inspirací, co o svatební noci podniknout může být smyslná a elegantní stolní hra Nevinné hrátky. Protože je ale svatba vyčerpávající záležitost, je možné, že nejprve přijde vhod horká koupel. A třeba i speciální mýdlo pro novomanžele. A pak už nic nebrání tomu rozsypat kolem postele růžové lístky a užít si nejromantičtější noc v životě. Nad ránem pak mohou unavení manželé složit hlavu třeba na černobílém svatebním polštáři.

Pak už ale spolu nastoupí na dlouhou cestu životem. Aby věděli, do čeho jdou, možná byste jim mohli věnovat Hru o manželství, při jejímž hraní se o sobě zábavnou formou dozví první poslední. Konec konců – svatba je přece jenom ostrý start běhu na dlouhou trať.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz