Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jak vybrat zásnubní prsten a nešlápnout vedle?

Naše rada zní: Pozvěte na "rande" její kamarádku.

2019-11-03.Líbí se mi (8).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Snubní prsteny/Jak vybrat zásnubní prsten a nešlápnout vedle?

Zásnubní prsten je pro žádost o ruku tím nejdůležitějším, proto jeho výběr rozhodně nepodceňujte.

Výběru zásnubního prstenu věnujte dostatek času

Vybrat zásnubní prsten není jednoduché. Především pokud jej muži vybírají sami, bez jejich drahých poloviček. Zásnubní prsten musí ženu překvapit a přesto vypadat tak, jako by si jej vysnila. Není to lehký úkol, navíc jej bude žena nosit každý den. Musí vyjadřovat její styl, hodit se k jejímu outfitu a navíc z ní udělat královnu.

Darujte zásnubní prsten se zářícím briliantem

Prstýnek může být ozdoben jedním či více kamínky. Pokud se jedná o jediný kámen, měl by být větší a dražší. Ale jaký vybrat? Levnější variantou jsou zirkony – syntetické kamínky. Ale pozor; časem může nastat na kamínku změna barvy.

Zobrazit galerii zásnubních prstenů s brilianty

Jaký je vlastně rozdíl mezi diamantem a briliantem?

  • Diamant je nerost. Je to nejtvrdší přírodní materiál a jeden z nejcennější drahokamů v nerostné říši.
  • Briliant je výbrus diamantu. Právě výbrusem vzniká tak třpytící se, zářivý a krásný šperk.
Chci znát rozdíly mezi briliantem a diamantem

Pokud si nevíte rady, pozvěte na „rande“ její kamarádku

Pokud zásnubní prsten pro svoji vyvolenou vybírá sám muž, nemusí to být snadný úkol. Doporučujeme oslovit nejlepší kamarádku vaší přítelkyně a poradit se s ní. Právě nejlepší kamarádka zná vaši přítelkyni nejlépe a může být pro vás velkou pomocí.

Výběrem zásnubního prstenu byste měl vaši milou nejen mile překvapit, ale především ji nadchnout a zvednout tím její zamilovanost do vás. Zaručeně to pak poznáte i v posteli. Zásnubní prsten by měl nejen padnout přesně na její prst, co se týká velikosti, ale měl by padnout i k její osobnosti, povaze a životnímu stylu.

Takový zásnubní prsten bude nosit velice ráda a možná i celý život. Prostě by na vámi darovaný zásnubní prsten měla být vaše přítelkyně, resp. snoubenka, náležitě hrdá.

Pro vaše zlato – zásnubní prsten ze zlata

Pokud vaše drahá polovička nosí raději zlato, vyberte tento zářivý kov. Navíc se zásnubní prsten bude báječně hodit ke snubním prstenům, které se dělají především ze zlata. Zlato nemusí být vždy žluté, ale i růžové, bílé nebo kombinované. Zlatý zásnubní prsten darovaný z lásky a úcty bude zaručený originál. 🙂

“Zásnubní prsten by měl vaši vyvolenou okouzlit svou jedinečností.”

Zásnubní prsten ze stříbra může být dobrou alternativou

Bez stříbrného šperku se neobejde žádná šperkovnice. Stříbro je vhodné i pro slečny, které šperky příliš nenosí. Stříbro je lehké, elegantní a neutrální – hodí se téměř ke všem barvám. Navíc se jedná o jednu z nejlevnějších variant zásnubních prstenů a přesto jsou tyto prsteny stejně úchvatné.

Koupit zásnubní prsten ze stříbra
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz