Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Snubní prsteny z bílého zlata

Snubní prsteny z bílého zlata jsou stále populárnější. Bílé zlato nabízí dlouhodobou odolnost a nezaměnitelný lesk.

2020-12-12.Líbí se mi (2).Komentářů: 0

Snubní prsteny z bílého zlata jsou stále populárnější. Inspirujte se v našem článku. Bílé zlato nabízí dlouhodobou odolnost a nezaměnitelný lesk.

Snubní prsteny jako důležitý symbol

Dva rozdílné životy se během svatebního dne spojí v jeden díky třem základním věcem – vzájemné lásce a nepatrnému, ale tolik důležitému slovíčku „ano“. Tyto dva symboly spojují cesty dvou lidí do jedné společné a jsou základem nového života.

Třetím, neméně důležitým symbolem, jsou snubní prsteny. Pomocí těch dávají manželé veřejně na odiv, že už nejsou jen muž a žena, ale manžel a manželka, základ rodiny.

Snubní prsteny Rýdl 176

Snubní prsteny z bílého zlata

Pokud jste se i vy rozhodli pro tento velký krok, jistě začínáte přemýšlet nad tím, jak při výběru snubních prstenů z bílého zlata postupovat.

Na prsteníčcích svých prarodičů i rodičů uvidíte nejčastěji jednoduché prstýnky ze žlutého zlata, v posledních letech však tomuto materiálu směle konkuruje jiný drahý kov.

Nejpopulárnějším trendem ve světě snubních i zásnubních prstenů je v současnosti bílé zlato. Jedná se o slitinu zlata s jinými kovy, nejčastěji stříbrem, zinkem, palladiem či niklem.

Bílé zlato, symbolizující kvalitu a vysokou hodnotu, nabízí dlouhodobou odolnost a zcela nezaměnitelný lesk. Toužíte-li po výjimečných prstenech, můžete vyzkoušet i jiné materiály, jako například platinu, vyznačující se svou trvanlivostí, nebo hypoalergenní palladium.

Vyberte si snubní prsteny - výběr z 1000 variant
Vyberte si snubní prsteny - výběr z 1000 variant

Čím dozdobit snubní prsteny z bílého zlata?

Prsteny však netvoří jen bílé zlato, tedy kov – jsou to také kameny, které je dělají jedinečnými. Na výběr máte mít mezi brilianty a zirkony. Ideální volbou jsou brilianty, neboli broušené diamanty, které neztrácí na hodnotě a mohou tak vhodně symbolizovat i jistotu do budoucnosti vašeho vztahu.

Druhou variantou jsou zirkony, uměle vytvořené kameny, které však ani zdaleka nedosahují kvalit briliantů. Možná máte pojem briliantu spojený s cenově nedosažitelnou záležitostí, ale není tomu tak. Cena prstenu z bílého zlata se zirkonem a s briliantem nemusí být zásadně rozdílná.

Snubní prsteny Rýdl 416

Naše doporučení: Svěřte se vždy do rukou profesionálů

Pokud ve výběru snubních prstenů tápete nebo se bojíte, že by jejich výběr mohl znamenat první vážnou předmanželskou hádku, svěřte se do rukou těm, kteří prstenům opravdu rozumí.

Léty již prověřené Zlatnictví Rýdl má své pobočky v centru Prahy, v Brně a také v Bratislavě. Proškolený personál vždy podá pomocnou ruku a poradí se vším od výběru materiálu a kamenů, až po rytiny do prstenů.

Chci celoživotní servis na prsteny - zjistit, co to je
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz